Socrul şi-a bătut ginerele cu coada toporului!

0



Un scandal izbucnit în faţa unui bloc din cartierul piteştean Banatului, a dus la reţinerea unui septuagenar. În ciuda vârstei sale, piteşteanul s-a dovedit suficient de viguros cât să-i aplice bărbatului cu 25 de ani mai tânăr, o corecţie în urma căreia cel din urmă a ajuns la spital.


Conflictul s-a petrecut miercuri seara, în jurul orei 19,00, pe strada Nicolae Creţulescu, din Banatului. Se spune că M.C., de 45 de ani, care este despărţit de soție s-a dus la blocul socrilor cu intenţia de a-şi vedea copilul. În faţa imobilului a fost întâmpinat de Florian S., de 70 de ani, fostul scoru. Acesta i-a făcut reproşuri fostului ginere şi i-a interzis să intre în casa lui. A avut loc un schimb de replici moment în care septuagenarul s-a înfuriat foarte tare şi, l-a lovit pe bărbatul de 45 de ani, cu pumnul în faţă. Scandalul a continuat după ce Florian S. a mers la maşina parcată în apropiere şi s-a înarmat cu un topor. L-a lovit pe fostul ginere cu coada toporului pe spate.

Dus în arrest!

Martorii au sunat la 112 şi la faţa locului au mers polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești dar şi o ambulană care l-a transportat pe M.C. la spital. „În cauză a fost întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, amenințare și tulburarea liniștii publice, conform art. 193 alin. 1, 206 și 371 din Codul Penal. După administrarea probatoriului, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, bărbatul de 70 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie dispuse măsuri preventive”, a transmis IPJ Argeş. Ieri Florian S. a fost eliberat din arest după ce împotriva lui a fost luată măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.  M.Sandu



LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.