Tâlhar recunoscut după tatuaj!

0



Fiind disperat să facă rost de bani, un recidivist din comuna Berevoeşti, a intrat noaptea în casă peste o consăteancă de-a lui. A ameninţat-o cu moartea şi i-a furat 500 de lei. A doua zi a fost săltat de poliţişti, fiind reţinut pentru tâlhărie calificată. Victima l-a recunoscut după tatuaj şi după ce a sunat la 112 le-a spus exact oamenilor legii cine este tâlharul. 


Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Schitu Golești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au fost sesizaţi de comiterea unei tâlhării, în comuna Berevoeşti. În noaptea de duminică spre luni, individul a intrat în casa unei femei, în vârstă de 66 de ani, despre care ştia că locuieşte singură. A umblat prin încăperi încercând să găsească ascunzătoarea femeii ca să-i fure banii. A fost auzit de proprietară care a dat buzna peste el în cameră şi la luat la întrebări. Individul era mascat având faţa acoperită. Credea că astfel ca scăpa! A ameninţat-o cu moartea şi i-a cerut banii. De frică, femeia i-a dat aproximativ 500 de lei pe care îi avea în casă, iar tâlharul a fugit. Imediat după plecarea lui, păgubaşa a alertat autorităţile.

Era mascat!

Când a fost audiată femeia l-a indicat ca autor pe Constantin Cristi P., de 31 de ani, un consătean despre care ştia că a mai avut probleme cu legea. Le-a povestit că era mascat dar a dat asigurări că el este autorul, precizând că i-a recunoscut vocea. Victima le-a mai dat un amănunt important anchetatorilor! Le-a mai spus că autorul avea un tatuaj, acest indiciu dându-l de gol pe făptaş. Acesta a fost reţinut în aceeaşi noapte. Avea banii la el! Suma a fost înapoiată păgubaşei. „După administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, și prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, în fața instanței, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.”, precizat Mădălina Epure, ofiţer de relaţii cu presa al IPJ Argeş.
Constantin Cristi P. s-a întors în celulă mai repede decât credea. Acesta este recidivist. A fost condamnat la 4 ani şi 6 luni închisoare pentru furt calificat şi s-a eliberat din penitenciar în luna octombrie a anului 2021. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.