Bolnav de Alzheimer şi-a dat foc la casă!

0



Un bătrânel, în vârstă de 88 de ani, din comuna Lunca Corbului, a provocat ieri un incendiu la locuinţa sa. Încăperea în care stătea bărbatul a fost cuprinsă de foc şi au ars mai multe bunuri şi o sumă mare de bani. 


Ieri dimineaţă, pompierii de la Secția Costești au intervenit la un incendiu izbucnit la o casă din comuna Lunca Corbului. La locul solicitării s-au deplasat cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta într-un dormitor, unde a fost distrus mobilierul, două uși din PVC și o sumă de bani. Din fericire în urma evenimentului nu au fost victime, anunţă ISU Argeş.
Proprietarul imobilului este un bărbat, în vârstă de 88 de ani, care suferă de Alzheimer. Acesta locuiește împreună cu nepoţii. Se pare că incendiul a pornit de la perdea. Când au intrat în încăperea în care stătea bătrânul, membrii familiei l-au găsit pe acesta având în mână beţe de chibrit. Tocmai de aceea se bănuiește că bolnavul a provocat incendiul fără să îşi dea seama. Se spune că pe lângă mobilier şi bunurile din încăpere ar fi ars şi în jur de 10.000 de lei, bani pe care omul îi avea în dormitor. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.