I-a ars casa şi Loganul în garaj!

0





Incendiu puternic, ieri după-amiază, la o casă din comuna Mărăcineni. Trei echipaje de pompieri au intervenit pentru a stinge flăcările şi a limita extinderea lor. În timpul intervenţiei, dintr-o anexă a imobilului s-au auzit mai multe explozii. Acolo era un Logan care a ars complet. Fumul gros provenit de la incendiul de proporții putea fi văzut de la ieșirea din Pitești. 


Incendiul a izbucnit la o casă din Mărăcineni. Trei echipaje de pompierii s-au deplasat la faţa locului, intervenind peste 10 militari. La sosirea acestora, ardea cu flacără mare întreaga mansardă. De asemenea, ardea şi o anexă de lângă casă. În timpul intervenţiei, militarii au auzit mai multe explozii din anexa folosită ca garaj şi, spun oamenii, ca atelier auto. „Pompierii au luat măsura de a îndepărta cetăţenii din apropierea locului unde se manifesta incendiul. Nu au rezultat victime. Degajarea mare de fum, se putea observa de la distanţă. Alimentarea autospecialelor a fost făcută de la reţeaua de hidranţi a localităţii. S-a intervenit cu 3 echipaje de stingere şi un echipaj SMURD. Din fericire nu au existat victime”, a declarat Ionuţ Tunaru, ofiţer de relaţii cu presa al ISU Argeş. A ars mansarda casei şi acoperişul, pe o suprafaţă de aproximativ 300 de metri. În anexa de unde s-au auzit deflagraţiile, a ars complet un autoturism Logan şi lemne de foc depozitate în construcţie. La închiderea ediției noastre, intervenția pompierilor era în curs de desfășurare.
Cauza producerii incendiului nu fusese stabilită. Nu se ştia dacă focul a pornit de la garaj sau de la acoperişul casei. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.