Vântul l-a băgat în sala de operații

0





Accident cumplit la un târg din comuna Ştefan cel Mare. Totul după ce în urma unei rafale puternice de vânt un tobogan a fost răsturnat rupând un stâlp de electricitate. Un bărbat a fost rănit grav, iar o minoră şi o femeie au fost rănite uşor. 


Vineri după-amiază, o femeie a sunat la 112 şi a anunţat că un bărbat este rănit grav în târgul de Buna Vestire, organizat anual în comuna Ştefan cel Mare. La fața locului au mers polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Orașului Costești, împreună cu polițiștii Secției de Poliție Rurală Rociu. S-a constatat că a fost vorba de un accident neobişnuit după ce s-a stârnit o puternică rafală de vânt. Un tobogan gonflabil de mari dimensiuni a fost smuls de suflul puternic, lovind un stâlp de susţinere a firelor electrice. Stâlpul din beton s-a rupt, moment în care firele electrice şi alte componente s-au desprins. Bucăți din toboganul gonflabil au rămas agățate între firele electrice. În cădere, un izolator din ceramică l-a lovit pe Viorel Marian T. 30 de ani, din Ștefan cel Mare la cap. Bărbatul a căzut ca secerat, plin de sânge. A fost preluat de un echipaj medical în stare de inconştienţă. Oamenii spun că bărbatul avea capul zdrobit, fiind nevoie de zeci de minute pentru a fi stabilizat.

Lovit în cap de un element ceramic

La Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti pacientul a ajuns în comă. După o scurtă evaluare, a fost dus direct în sala de operaţii unde a suportat o intervenţie neurochirurgicală. Imediat după intervenţie, medicii au fost rezervaţi în prognostic. Ieri, starea lui Viorel Marian T. era, în continuare, foarte gravă. Bărbatul se află internat la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, fiind intubat, ventilat mecanic. Bărbatul nu a fost singurul rănit. La spital a mai ajuns şi o minoră în vârstă de 15 ani, din comuna Ştefan cel Mare, şi o femeie, în vârstă de 40 de ani, din comuna Mozăceni. Cele două aveau răni uşoare şi au mers la spital singure, fără a solicita ambulanţa.

Toată comuna a rămas fără curent

Târgul tradiţional era în prima zi. Erau amenajate trei tobogane acesta fiind cel mai mare. În urma anchetei demarate la faţa locului, s-a stabilit că toboganul luat de vânt era era prins în toate cele patru colţuri fiind ancorat. După accidentul cumplit, administratorul l-a strâns. Reprezentanţii CEZ au mers la faţa locului şi au întrerupt furnizarea energie electrice pentru a repara stâlptul rup. Întreaga comună a rămas fără energie electrică.
Pe numele administratorului., oamenii legii au întocmit dosar penal sub acuzaţia de vătămare corporală din culpă. Dosarul este instrumentat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.