Judecătoare pensionată!

0



O cunoscută judecătoare, din cadrul Curţii de Apel Piteşti, va ieşi la pensie. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretul. Magistrata are o activitate de peste 25 de ani în cadrul instanţelor din Argeş. 


Consiliul Superior al Magistraturii a admis, în şedinţa pentru judecători din data de 15 martie, cererea judecătoarei Teodora Gheorghe Sorescu de a ieşi la pensie. Aşa cum prevede legea în cazul magistraţilor, a fost nevoie ca preşedintele Klaus Iohannis să dea decret în acest sens. „Decret privind eliberarea din funcția de judecător la Curtea de Apel Piteşti a doamnei Teodora Gheorghe-Sorescu – pensionare” , a transmis Administraţia Prezidenţială, pe data de 1 aprilie când a fost dat decretul.
Teodora Gheorghe Sorescu, va împlini 50 de ani în vara acestui an și a lucrat în magistratură timp de 28 de ani. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti în anul 1994. În acelaşi an a fost detaşată la Judecătoria Costeşti acolo unde a lucrat ca judecător până în anul 1998. S-a transferat la Judecătoria Piteşti unde a stat din 1998 până în 2002. În același an, Teodora Gheorge Sorescu a susținut examenul de pomovare la tribunal şi astfel, a devenit judecător în cadrul Tribunalului Argeş, acolo unde a lucrat timp de doi ani. În anul 2003 a dat din un nou examen de promovare, de data aceasta, la Curtea de Apel Piteşti. Astfel, din anul 2004 până în prezent judecătoarea Sorescu a fost magistrat în cadrul Curţii de Apel Piteşti de unde s-a pensionat. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.