Eleva de 16 ani, depusă la capelă!

0
  • Înmormântarea va avea loc vineri



O adolescentă în vârstă de 16 ani, elevă la Colegiul I.C Brătianu a murit la Spitalul Monza. Fata a fost operată de insuficienţă aortică. Intervenţia a durat mai multe ore iar organismul a cedat în faţa morţii. Sicriul cu trupul neînsufleţit a fost depus ieri, la capela Bisericii Mavrodolu. Înmormântarea va avea loc vineri, la Bradu. 


Andrada-Dariana Radu era elevă în clasa a X-a la profilul Filologie din cadrul Colegiului Ion I. C. Brătianu. Fata în vârstă de 16 ani era internată la Spitalul Monza din București. În perioada cât a stat în spital a avut nevoie de sânge, iar colegii şi prietenii au lansat numeroase apeluri pentru donare. Din nefericire, nimic nu a ajutat-o!

A fost operată de insuficienţă aortică, intervenţia durând aproape şapte ore. Se spune că organele adolescentei au cedat în timpul operaţiei iar vestea morţii ei a fost dată chiar de tată. „Doamne, de ce ai ales să te bucuri doar tu de zâmbetul ei!? Singurul nostru îngeraş ne-a părăsit. Andrada Dariana. Să vă rugați pentru sufletul ei.”, a scris Daniel Radu pe contul său de socializare.

Tatăl este preot la biserica din centrul comunei Răteşti, acolo unde slujeşte de mulţi ani. În fiecare zi de vineri când preotul Radu ţinea slujba Sfântului Maslu în lăcaşul sfânt, mereu se ruga în genunchi pentru fiica sa.

Colegii sunt devastaţi de veste!

Vestea morţii Darianei a fost un şoc pentru toţi cei care au cunoscut-o. „ Era o fată foarte cuminte şi iubită de copiii. Colegii de clasă sunt devastaţi de această veste. Şi colegii mei care au predat la clasă sunt afectaţi. Toată lumea o iubea”, a declarat pentru Curierul zilei, Bogdan Ionescu, director adjunct la Colegiului Naţional I.C Brătianu.

Probleme cardiace

Dariana a avut probleme de sănătate încă de anul trecut, când a lipsit o perioadă la la cursuri din motive medicale. Colegii ştiu că fata a fost dusă la medic din cauză că obosea des. Astfel i-au fost descoperite problemele cardiace. Medici spuneau ca singura şansă ca ea să supravieţuiască este intervenţia chirurgicală. Anul acesta a mers la liceu până înainte de internare.

Colegii şi cadrele didactice îi cunoşteau starea de sănătate precară, dar nimeni nu se gândea că fata va fi răpusă de afecţiunea sa. Toată lumea îşi punea speranţa în intervenţie. Se spune că şi mama tinerei ar avea probleme cardiace.

Aşteptată cu un covor de flori!

Ieri, cu puţin înainte trupul neînsufleţit al Darianei Radu să fie depus la capela Bisericii Mavrodolu, Georgiana Radu, mama fetei, a scris pe contul ei de socializare. „Prințesa mea….sufletul meu cald și bun…. mult prea devreme Dumnezeu a vrut-o în “ echipa lui de îngerași “.Trupul ei va fi depus la capela Bisericii Mavrodolu până vineri când la fi înmormântată la Biserica Sfinții Mihail și Gavril din comuna Bradu.

“Momsy” te iubește mult, prințesa mea și tot timpul o să continuăm să fim împreună!”, sunt cuvintele emoţionante aşternute pe mamă pentru fiica ei. Pe conturile de socializare au fost transmise sute de mesaje de condoleanţe de la cunoscuţi, colegi şi prieteni. Sicriul cu trupul neînsufleţit al fetei a fost depus la capelă, ieri după-amiază.

Cortegiul a fost aşteptat de apropiaţi ai Darianei şi de colegii săi. Aceştea au aşternut un covor pe flori pentru tânăra plecată mult prea devreme dintre noi. Tânăra a fost adusă într-un sicriu alb, depus la Biserica Copiilor de la Mavrodolu! Dumnezeu să o odihnească în pace! M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.