Tâlhărit în faţa mănăstirii!

1



Profitând de faptul că un bărbat era beat criţă, două femei din Câmpulung, l-au tâlhărit furându-i suma de 1.700 de lei. Fapta a fost comisă chiar în faţa Mănăstirii Negru Vodă, din localitate. Dumnezeu nu le-a ajutat şi au fost prinse la scurt timp! Femeile au fost duse la audieri, una dintre ele ajungând în arest!


Un bărbat în vârstă de 67 de ani, din comuna Mihăeşti, a sunat la 112, pe data de 30 martie şi a reclamat că a fost victima unei tâlhării. Omul susţinea că a fost atacat de două femei, de etnie romă, care i-au furat banii. Când a trebuit să dea amănunte, acesta s-a împotmolit! Omul fusese atât de beat încât nu îşi amintea exact ce sumă avea asupra lui şi le-a spus polițiștilor că s-a întâmplat într-o altă zonă.

Mai mult deşi atacul a avut loc ziua, la ora 17,00, în plină stradă, omul a sunat la Poliţie abia seara, pe la 22.30, când s-a mai dezmeticit şi şi-a amintit vag de cele petrecute. Având în vedere că nu-şi mai amintea exact, i-a dus pe oamenii legii pe o pistă greşită, iar ancheta a băut pasul pe loc câteva zile. În cele din urmă oamenii legii au refăcut întreg traseul bărbatului, stabilind că tâlhăria a fost comisă în timp ce se deplasa prin faţa Mănăstirii Negru Vodă.

Cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă au reuşit să indentifice femeile care au comis fapta. Marţi, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, au făcut două percheziţii la locuințele suspectelor.

Acasă la Florina P. de 38 și la Florentina R. de 43 de ani, ambele din Câmpulung, au fost găsite probe care dovedesc că ele au comis fapta. După ce au fost date de gol, în speranţa că vor scăpa basma curată, cele două i-au înapoit păgubaşului cei 1.700 de lei. Dacă ar fi fost vorba despre furt, aveau şanse să scape de acuzaţii dar oamenii legii au stabilit că Florina P. l-a îmbrâncit pe bărbat, acesta a căzut, moment în care i-a băgat mâna în buzunar de unde i-a sustras banii.

Astfel, împotriva ei a fost emisă o ordonanţă de reţinere, pentru 24 de ore, sub acuzaţia de tâlhărie. Ieri, a fost prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, ulterior fiind dusă în faţa instanţei cu propunerea arestării preventive.


1 COMENTARIU

  1. de ce nu au fost arestate amandoua? nu vedeti ca munca nu le place, nu fura, de azi de ieri, la astia e traditie. cu legi proaste, judecatori idioti si corupti acest fenomen va continua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.