Jean Vlădoiu: ”Nu am spus vreodată că FC Argeș se desființează!”

0



Jean Vlădoiu, managerul general al clubului FC Argeș, a dezmințit informațiile apărute în presă conform cărora viitorul grupării din Trivale ar fi incert.


Oficialul grupării din Trivale a lămurit situația în cadrul conferinței de presă de dinaintea partidei cu Farul Constanța.

”Să devenim imuni la asemenea titluri și aroganțe”

Vlădoiu a dat asigurări că la FC Argeș se dorește performanță, iar autoritățile locale și primarul Cristian Gentea depun toate eforturile pentru bunul mers al activității: ”Este o aberație ce a apărut în presă. Ne-am obișnuit. Dai un interviu pe un anumit post de televiziune și fiecare înțelege ce vrea. Eu am spus că îmi doresc foarte mult ca domnul Gentea să ne cheme, să ne așezăm la masă, pentru că interesul meu după ce ne-am calificat în play-off a fost să îl văd pe Andrei Prepeliță liniștit.

A doua problemă a fost legată de cei patru jucători care nu aveau trecute în contract bonusurile de performanță. Domnul Foamete a omis să le treacă în contracte aceste bonusuri. Erau singurii jucători care nu beneficiau de nici măcar un leu pentru intrarea în play-off. Domnul Gentea a înțeles situația și ieri i-a chemat pe cei patru.

Acum totul este în regulă pentru că s-a rezolvat această problemă. Sunt jucători pe care noi ne-am bazat foarte mult, atât sezonul trecut, când am scăpat de retrogradare, cât și în acest sezon. Nu știu de ce ne inflamăm așa tare pentru că domnul Gentea are o experiență legată de aceste interviuri scrise cu răutate la adresa clubului FC Argeș. Știți destul de bine ce a apărut după meciul cu Craiova, când domnul primar era în Anglia și a apărut că a intrat în vestiar, că a bătut jucătorii, adică lucruri foarte grave. Eu cred că trebuie să devenim imuni la asemenea titluri și asemenea aroganțe. Nu știu de unde atâta răutate împotriva clubului FC Argeș, club pe care îl reprezint”.

”Lucrurile sunt pe un făgaș normal”

Vlădoiu își dorește ca la Pitești să se formeze o echipă și mai puternică pentru sezonul viitor:
”Vreau să continuăm ceea ce am început alături de Andrei Prepeliță și de acest staff minunat, alături de acești jucători. După ce Andrei va semna prelungirea contractului, așa cum este normal și civilizat pentru munca depusă și rezultatele pe care le are și le-a avut sezonul trecut, împreună cu domnul Gentea ne vom gândi ce strategie vom aborda. Asta am spus. Vom merge pe aceeași linie, să aducem și jucători cu experiență, valoroși, dar și jucători tineri și ne vom continua parcursul foarte bun care l-am avut în această perioadă. Cred că lucrurile sunt pe un făgaș normal la Pitești. Chiar dacă am pierdut ultimele trei meciuri, am jucat cu primele trei clasate din campionatul românesc, cele mai valoroase echipe. Noi vom face tot ce depinde de noi să ținem pasul cu aceste echipe de top. În sezonul viitor, ca să ne propunem același obiectiv, să fim în play-off, este o cinste și o onoare pentru suporterii noștri, pentru oraș, pentru tot ce s-a făcut până acum la Pitești. Nu am spus vreodată că FC Argeș se desființează. Departe de mine lucrul ăsta. Nu aveam cum să fiu la Pitești dacă gândeam de maniera asta”.

”Vreau să ne continuăm munca”

Oficialul clubului argeșean a dezmințit informațiile apărute în mass-media potrivit cărora au fost contactați alți antrenori pentru a prelua echipa: ”Îmi voi duce mandatul până la capăt, dar cel mai mare lucru este ce s-a realizat ieri, respectul față de jucătorii pe care îi avem în lot la ora actuală. Cei patru erau singurii care nu aveau în contract lucrul acesta. Probabil s-a omis și sper să nu se mai întâmple lucrul ăsta pentru că suntem o echipă și toți trebuie să beneficiem de bonusurile promise.

Focul meu care mă arde și nu o să am liniște până nu o să văd prelungirea contractului lui Andrei Prepeliță. Știți că s-a discutat foarte mult că noi am semnat cu nu știu ce antrenor, că nu știu ce discuții am avut cu alți tehnicieni. Nu este adevărat, dar aștept ca domnul Gentea să îi prelungească contractul lui Andrei Prepeliță.

Vreau să ne continuăm munca pe care o facem împreună de un an și jumătate. Ne-am cunoscut mult mai bine în această perioadă. Avem încredere unul în altul și nu voi permite nimănui să-l atingă pe Andrei nici măcar cu un deget. Săptămâna asta domnul Gentea este puțin ocupat, dar săptămâna viitoare sunt ferm convins că îl va chema pe Andrei și se va rezolva și această problemă. Să terminăm cu aceste discuții și tot ceea ce se scrie prin presă”. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.