A început campania de colectare a deșeurilor electrice

0Începând de ieri, până pe 16 aprilie, în orașul Mioveni se derulează o nouă campanie de colectare gratuită a deșeurilor reprezentate de echipamente electrice și electronice, vechi sau inutilizabile.


Locuitorii orașului Mioveni pot scăpa gratuit de deșeurile de echipamente electrice și electronice (DEEE) luând parte la campania de mediu organizată de operatorul de colectare SC Save the World by Recycling SRL, în parteneriat cu Primăria orașului Mioveni.
Deșeurile electrice și electronice reciclabile vor fi preluate gratuit de operator, chiar de la domiciliul beneficiarului, în baza unei programări telefonice la numărul 0734.836.117, unde veți suna pentru a stabili ziua și intervalul orar de ridicare. Intervalele orare de colectare a acestor deșeuri vor fi următoarele: 09.00 – 13.00 în zona central a orașului Mioveni și 17.00 – 20.00 în celelalte cartiere ale orașului. Vor fi colectate orice aparat electric, electronic sau electrocasnic, care se bagă în priză ori funcționează pe baterii, indiferent de greutate sau volum, de modul de prezentare sau stare, inclusiv corpuri de iluminat, tuburi fluorescente, baterii (non-auto), echipamente IT. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.