Spărgător dus în arest!

0



Cel de-al patrulea spărgător de societăți din comuna Bradu, a ajuns în arestul IPJ Argeș. Marius Valentin Z, de 29 de ani, din comuna Găneasa, județul Ilfov a primit mandat de arestare preventivă și s-a alăturat celor trei complici ai săi în arest. Bărbatul mai are un mandat pentru tentativă de omor.


La sfârșitul lunii martie, polițiștii argeșeni au reușit prinderea, în flagrant, a patru spărgători de societăți. Oamenii legii erau pe urmele hoților din luna ianuarie când într-o singură noapte au un furat un Mercedes, din comuna Bradu, și cu ea s-au deplasat și au spart două magazine de unde au furat țigări și băuturi alcoolice. Peste trei săptămâni, mașina a fost găsită carbonizată, pe un câmp din Ţăndărei, judeţul Ialomiţa. Autorii, patru la număr, au fost prinși în flagrant după ce au fost urmăriți o vreme. Aceștia sunt acuzați că ultimele luni au dat lovituri în opt judeţe din ţară. Indivizii sunt specializaţi pe spargeri de magazine, fiind principalii suspecţi au furturilor din Argeş. Au fost prinşi la scut timp după ce au comis trei spargeri în judeţele Buzău şi Brăila. Au fost aduși pentru investigații la Pitești, toate dosarele din țară fiind conexate la cel din Argeș.

Mai are un mandat

Gruparea este bănuită de comiterea mai multor furturi, cu același mod de operare, în județele Argeș, Prahova, Ilfov, Buzău, Călărași, Ialomița, Brăila și Constanța. La cercetări, s-a constatat că Marius Valentin Z. de 29 de ani era dat în urmărire generală la nivel naţional sub acuzaţia de tentativă de omor, pe numele său fiind emis un mandat de arestare în lipsă de Tribunalul Ilfov. Acesta a fost predat polițiștilor Serviciului Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Ilfov, în vederea confirmării mandatului de arestare preventivă de către instanța amintită. Ieri, Marius Valentin Z., de 29 de ani, din comuna Gănea,a județul Ilfov a mai primit o mandat de arestare preventivă în dosarul spargerilor. Acesta a fost dus în arest acolo unde se află și complicii săi. Cercetările continuă. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.