Agresor „de carieră” face victimă după victimă!

0



Un bărbat în vârstă de 43 de ani, din comuna Bârla a fost reţinut pentru o noapte, fiind acuzat că şi-a bătut măr un vecin. Individul pare că fie agresor de profesie, acesta fiind cunoscut cu o fire extrem de violentă. Are până acum două condamănri, una pentru tentativă de omro, alta pentru lovituri şi alte violenţe. De frica, lui, deşi a încasat o bătaie soră cu moartea victima nici nu a depus plângere,imediat după scandal,deşi a avut nevoie de 40 de zile de îngrijiri medicale.  


Anton B., de 43 de ani este cunoscut în localitate pentru firea lui violentă. În trecut, a fost condamnat pentru tentativă de omor şi a fost eliberat în anul 2017. Doi ani mai târziu, agresivitatea lui a ieşit din nou în evidenţă. A bătut un bărbat şi a fost trimis în judecată sub acuzaţia de loviri şi alte violenţe.
Între timp, Anton B. a fost condamnat, în primă instanţă, în acest dosar. Deşi aşteaptă sentinţa finală, nu s-a cuminţit. Pe data de 11 decembrie, Anton B. a bătut un localnic. Cei doi se aflau la magazinul din sat acolo unde au băut și a izbucnit cearta şi Anton B l-a lovit, cu sălbăticie pe adversarul lui. Bărbatul, în vârstă de 51 de ani, a ajuns la spital şi potrivit medicului legist a necesitat 38-40 de zile de îngrijiri medicale.

Plasat sub control judiciar

De cum au aflat de scandalul de la magazin poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Lunca Corbului, s-au autosesizat şi au întocmit dosar penal, făcând cercetări, Victima nu a depus însă plângere decât foarte târziu. Omul se temea că agresorul se va răzbuna dacă va afla că a făcut reclamaţie împotriva lui. Cercetările au fost făcute sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoriei Costești, privind săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe. Bărbatul a fost căutat de mai multe ori de polişiti pentru a fi dus la audieri dar acesta s-a sustras. Miercuri s-a predat singur! A mers la sediul poliției însoțit de avocat.
După audieri a fost reţinut pentru 24 de ore. Ieri a fost eliberat după ce împotriva lui a fost luată măsura controlului judiciar. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.