La 38 de ani, s-a prăbuşit de la etajul IV!

0



La 38 de ani, o femeie a sfârşit într-un mod crunt! S-a frânt pe caldarâm după ce s-a prăbuşit de la etajul IV. A fost transportată în stare critică la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti dar nu a supravieţuit leziunilor extrem de grave. Victima era divorţată şi locuia împreună cu fiul, în vârstă de 15 ani. Băiatul nu era acasă atunci când a avut loc nenorocirea.


Tragedia a avut loc luni seara, în cartierul Războieni, din Piteşti. Un trecător a auzit o bufnitură şi a văzut trupul unei femei căzut la pământ, lângă blocul J 19. A sunat la 112 şi un echipaj al ambulanţei a mers în zonă. Victima a fost preluată în stare critică, fiind transportată de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. Avea multiple traumatisme şi fracturi. Poliţiştii au identificat-o, ca fiind Irina M., de 38 de ani, din comuna Bradu. Din nefericire, nu a supravieţuit leziunilor extrem de grave. A fost declarat decesul la scurt timp după ce a ajuns la spital.

Divorţase de câteva luni

În timpul cercetărilor s-a stabilit că Irina M., cu ultimul domiciliu în comuna Bradu, locuia cu chirie într-un apartament de la etajul IV al imobilului amintit. A căzut de la fereastra locuinţei. Era singură acasă. La sfârşitul anului trecut, Irina M. a divorţat. Tot anul trecut, înainte de divorţ, s-a întors din Anglia acolo unde a lucrat o vreme. Era mamă a unei fete majore care lucrează şi al unui băiat de 15 ani.
Femeia locuia cu chirie, de aproximativ trei luni, în blocul amintit, împreună cu fiul. Băiatul ieşise să se întâlnească cu prietenii atunci când mama lui a căzut de la etaj. Nu au fost găsite indicii cum că ar fi fost vorba de un accident. În apartament nu a fost găsit vreun bilet de adio lăsat de femeie, dar cu toate acestea, se bănuieşte că acesta a vrut să se sinucidă. Irina M. trecea printr-o perioadă dificilă după despărţire, era supărată şi apatică din această cauză, fiind uşor depresivă, după cum au relatat vecinii. Cercetările continuă pentru a se stabili împrejurările în care a survenit decesul.  M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.