Reținuți după bătaia din trafic! *(video)

2



Un bărbat şi o femeie cu un comportament extrem de agresiv, în trafic, au ajuns în arest, fiind identificaţi cu ajutorul imaginilor filmate de un pasager în timpul scandalului. Pe înregistrare se observă cum cei doi, lovesc maşina adversarului lor, aruncă în autoturism cu obiecte şi se duc pe partea şoferului să-l lovească. Totul, din cauză că nu au fost lăsaţi să depăşească coloana, pe acostament! 


Incidentul a avut loc, în trafic, pe DN 65 B, varianta care face legătura între autostradă şi şoseaua Piteşti-Slatina, pe data de 21 aprilie. Cătălin Ionuţ C., de 34 de ani, din Topoloveni şi Delia Georgiana D., de 26 de ani, din comuna Răteşti, au fost reţinuţi luni, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore. Deşi puteau fi cercetaţi pentru distrugere sau loviri şi alte violenţe, cei doi au scăpat de aceste acuzaţii după ce şoferul atacat a refuzat să depună plângere împotriva lor.

Având în vedere că totul s-a petrecut ziua, pe stradă, cei doi sunt acuzaţi de tulburarea ordinii şi liniştii publice, acuzaţie pentru care vor fi traşi la răspundere. Aceştia au fost identifiaţi de poliţiştii polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești, pe baza imaginilor care au fost filmate în timpul scandalului.

Au lovit maşina cu pumnii, picioarele şi diverse obiecte

Cătălin Ionuţ C. şi Delia Georgiana D. se aflau, în ziua amintită, într-un autoturism. Traficul era foarte aglomerat pe DN 65 B şi se circula în coloană. Bărbatul a vrut să depăşească, ilegal, pe acostament încercând să treacă înaintea celor care mergeau cu viteza melcului. Conducătorul unui Duster nu i-a lăsat să treacă, blocându-le trecerea. Asta i-a scos din sărite pe agresori! Bărbatul şi tânăra au coborât din autoturism şi au trecut la atac. Filmările arată că atât individul cât şi fata au fost la fel de agresivi, tânăra fiind cea care a aruncat cu un bidon de plastic şi cu un alt obiect în Duster. La fel ca partenerul ei, a lovit autovehiculul cu pumnii şi picioarele. Bărbatul se duce şi pe partea şoferului ca să-l lovească pe cel de la volan. În final, şoferul Duster-ului scapă cu fuga, reuşind să demareze tot pe acostament pentru a se îndepărta de atacatori. După o noapte petrecută în arest, ieri pe numele celor doi, Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti a dispus măsura controlului judiciar.  M.Sandu


2 COMENTARII

  1. din nou dreptate de cacat in arges, cu asa justitie totul o sa fie minunat, animalele trebuiau bagate la puscarie macar o luna de zile, ne ati omorat cu un control judiciar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.