Accident cu 4 maşini pe Depozitelor!

0
0



Un accident rutier în care au fost implicate patru autoturisme, a avut loc marţi seara, pe strada Depozitelor, din Piteşti. În urma coliziunii a fost rănit un bărbat care, culmea, se afla într-o maşină parcată dar şi un alt conducător care, de asemenea, nu are nicio vină în producerea accidentului. Un Audi Q3 a fost maşina cea mai avariată.  


Cercetările la faţa locului au fost efectuate de polițiștii Biroului Rutier Pitești. Oamenii legii au stabilit că Florin J., de 57 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism Opel pe strada Depozitelor din Pitești, a făcut o manevră fără să se asigure. Acesta se îndrepta dinspre strada Găvenii, către Târgul din Vale, pe banda a doua şi se pare că a trecut pe prima bandă fără să se asigure. A lovit un un BMW condus în aceeaşi direcţie de Adrian Florinel D., de 27 de ani, din Pitești.
În urma coliziunii BMW-ul a fost proiectat într-un Audi Q3, care se afla staționat în afara părții carosabile, dar la volanul căruia se afla şoferul, Daniel Constantin A., de 32 de ani, din Pitești. La rândul său, Audi a fost proiectat într-un alt autoturism, Volkswagen Golf, de asemenea parcat în afara părții carosabile, în care nu se afla nimeni. În urma evenimentului rutier au fost răniţi atât şoferul BMW-ului cât şi bărbatul din Audi. Pe lângă cele două victime, accidentul a avut ca urmări pagube de mii de euro, Audi Q3 fiind distrus în partea din spate şi avariat în faţă. Pe numele şoferului vinovat a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. M.S.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.