Carambol cu mai mulţi răniţi, la Leordeni!

0



Cinci persoane au ajuns la spital şi trei maşini au fost avariate în urma unui accident rutier petrecut pe DN 7, la Leordeni. Printre răniţi s-a numărat şi două femei însărcinate şi o fetiţă în vârstă de 10 ani. Totul, din vina unui şofer neatent care a voia să intre pe un podeţ şi a virat fără să se asigure.


Accidentul s-a petrecut la Leordeni, marţi seara. Polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni, au stabilit că Iulian Adrian R. de 32 de ani, din București, care conducea un autoturism Mitsubishi pe DN 7, din direcția Pitești spre București, la Leordeni a virat cu intenţia a de a intra pe un podeţ. Acesta nu s-a asigurat corespunzător la schimbarea direcţiei de mers către stânga, şi a intrat în coliziune cu un Volkswagen Passat care circula în aceeaşi direcţie şi se afla în depăşire, condus de Nicoleta Liliana R., de 24 de ani din comuna Crângurile, judeţul Dâmbovita. În urma izbiturii Passat-ul a fost proiectat în șanț și într-o Dacia Logan parcată pe spaţiul verde. Ca urmare a impactului, cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale şi au fost transportate la spital de mai multe ambulanţe. A fost rănită Maria Madălina M., de 26 de ani, din Leordeni, pasageră în dreapta faţă în Volkswagen, femeia fiind însărcinată în luna a VII a, fiica acesteia în vârstă de 10 ani şi şoferiţa Nicoleta Liliana R..

Au mai ajuns la spital şi şoferul vinovat şi Elena Iuliana C., de 18 ani, din comuna Hulubeşti, judeţul Dâmboviţa, pasageră lângă conducător în Mitsubishi, la rândul ei însărcinată în luna a V a. De asemenea, în Mitsubishi se mai afla un băiat de 7 ani, care nu a suferit leziuni. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut. M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.