Învinși de satelitul vicecampioanei!

0
  • FC Argeș II – FCSB II 0-2(0-0) Au marcat: Ș.Coman(min.70), Mitrică(min.85)



FC Argeș II continuă să rămână fără victorie în meciurile de pe propriul teren din această ediție de Liga a III-a. Echipa secundă a clubului din Trivale a pierdut cu 0-2, confruntarea cu FCSB II, de marți seară, de pe stadionul Nicolae Dobrin, din runda cu 6 a play-out-ului seriei a IV-a.


Chiar dacă au cedat în fața satelitului vicecampioanei, piteștenii au făcut un joc bun și numai intervențiile portarului bucureștenilor au făcut ca oaspeții să nu primească gol. Primele 45 de minute au fost echilibrate, trupa lui Marius Priseceanu trecându-și în cont două mari ocazii de gol prin Andrei Stoica și Cătălin Barbu. După pauză, argeșenii au încercat mai mult pe faza ofensivă, Cătălin Barbu și Moisie fiind foarte aproape de gol, însă de fiecare dată, portarul Popescu a avut intervenții salvatoare. FCSB a deschis scorul în minutul 70 prin Ștefan Coman care a trimis cu capul în plasă din fața porții, iar câteva minute mai târziu Popescu a scos din viclu lovitura de cap a lui Duminică. Cu cinci minute înainte de final, Mitrică a închis tabela cu un șut imparabil de la aproximativ 30 de metri. În urma acestui rezultat, FC Argeș II a rămas pe locul 6, ultimul, cu cele 11 puncte acumulate. Cu cele trei puncte câștigate la Pitești, FCSB II și-a consolidat poziția de lider al play-out-ului acestei serii, cu o zestre de 42 de puncte, cu șapte mai mult decât Flacăra Moreni.
Caseta tehnică:
FC Argeș II: Frumuzache – Curescu, Aguță, Ciuciulete, Constantin(min.55 Dobra) – Dinoci(min.55 A.Crivac), Moisie, Mitoi(min.65 V.Tudor), Stoica(min.65 Duminică) – G.Oprescu(cpt)(min.55 Florescu), C.Barbu. Rezerve neutilizate: Briciu, Găleșanu, Mălin, D. Grigore. Antrenor: Marius Priseceanu.
FCSB II: Popescu – Trifu, Trifan, Papuli, Achim – Șerban, Manolache, Ion, Perianu(cpt) – Mitrică, Burlacu. Rezerve: Licsor, Ș.Coman, Gogescu, Bechir, Bunuro, Dănilă. Antrenor: Corneliu Ionescu.
Arbitru: Alexandru Naum(Buzău) / A1: Ciprian Bratoi(Turnu Măgurele) / A2: Bogdan Martinescu(Buzău)
Observatori: Cătălin Popescu (Ploiești), Florin Ghimbășan (Brașov). M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.