Marcatorii în porțile lui FC Argeș și CS Mioveni, remarcați de LPF

0



LPF a întocmit clasamentele etapei fără jucători de la CS Mioveni și FC Argeș. Totuși, în cel mai bun unsprezece au etapei au apărut marcatorii golurilor încasate de Mioveni și FC Argeș. Iată cum arată echipa ideală a etapei a 7-a din play-off şi play-out:


PORTAR
Robert Popa (FC U 1948 / 19 ani) – A avut șapte şuturi respinse, dintre care trei intră în categoria „supersave-uri”. Graţie intervenţiilor sale, craiovenii au terminat meciul fără gol primit.
FUNDAŞI
Ovidiu Popescu (FCSB / 28 de ani) – Utilizat şi în acest meci pe postul de fundaş dreapta, s-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor.
Dominik Kovačić (FC U 1948 / 28 de ani) – A înscris golul care le-a adus oltenilor o nouă victorie. Prin acest succes, elevii lui Nicolo Napoli şi-au asigurat matematic prezenţa în Liga 1 şi în ediţia următoare.
Iulian Cristea (FCSB / 27 de ani) – Pe lângă jocul defensiv bun, a înscris pentru a doua oară în acest sezon, în care mai are şi trei pase decisive.
Steliano Filip (Dinamo / 27 de ani) – A contribuit cu două pase decisive la cel mai clar succes reuşit de Dinamo în acest sezon.
MIJLOCAŞI
Ștefan Baiaram (Universitatea Craiova / 19 ani) – Unul dintre cei mai talentaţi tineri jucători din Liga 1, Ştefan Baiaram a marcat pentru a șaptea oară în campionatul actual.
Darius Olaru (FCSB / 24 de ani – FOTO) – Cu două goluri marcate şi un penalty scos, mijlocaşul roş-albaştrilor poate fi considerat cel mai bun jucător din ultima etapă.
Victor Dican (FC Botoşani / 21 de ani) – Devine un nume care atrage tot mai mult atenţia prin evoluţiile sale. A înscris pentru a doua etapă la rând.
Marius Ștefănescu (Sepsi OSK / 23 de ani) – Şi-a continuat evoluţiile lăudabile din ediţia curentă. A înscris un gol şi a oferit o pasă decisivă.
ATACANŢI
Daniel Birligea (CFR Cluj / 22 de ani) – Introducerea sa pe teren s-a dovedit a fi mutarea câştigătoare făcută de Dan Petrescu. A înscris în premieră pe prima scenă din România.
Vlad Morar (Dinamo / 28 de ani) – Prin dubla reuşită în ultima etapă, vârful dinamoviştilor a ajuns la 30 de goluri marcate în 127 de meciuri bifate în Liga 1.
ANTRENORUL ETAPEI
Marius Croitoru (FC Botoşani / 41 de ani) – Conduşi excelent de pe bancă, moldovenii s-au impus într-o deplasare dificilă şi au rămas cu şanse mari în lupta pentru barajul de Conference League. S.M.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.