Fată de 13 ani, abuzată de unchi!

0



Vreme de peste cinci luni o copilă, în vârstă de 13 ani, a fost traumatizată de unchiul ei, un bărbat de 53 de ani, care a încercat să o violeze. Bărbatul agresat-o sexual, de fiecare dată când avea prilejul să rămână singur cu ea. Curios este faptul că soţia lui, nimeni alta decât mătuşa copilei, a ştiut dar nu a spus nimic. Totul a ieşit la iveală în urmă cu două nopţi când, beat criţă, individul s-a dus peste fată în casa unde locuia.


În noaptea de marţi spre miercuri, Constantin Ş., de 53 de ani din, comuna Leordeni, s-a dus la gospodăria soacrei lui. Tot acolo locuieşte şi nepoţica în vârstă de 13 ani, pe care o hărţuia de câteva luni. Bătrâna stă într-o casă, iar fata doarme într-o altă casă, din aceeaşi curte. A intrat direct în casa în care era fetiţa, s-a dezbrăcat şi s-a băgat lângă ea în pat, încercând să întreţină relaţii sexuale cu minora. Fata s-a luptat cu el şi cum bărbatul beat criţă a reuşit să scape. A fugit la bunica ei, povestindu-i că unchiul vrea să profite de ea. Când a văzut că a fost dat în vileag, Constantin Ş. a încercat să fugă, dar s-a împiedicat şi a căzut pe scări. A fost rănit la cap. Întâmplarea din noaptea amintită a scos la iveală faptul că din luna decembrie bărbatul a încercat de mai multe ori să o violeze de nepoţica lui. Nu a reuşit!

Mătuşa ştia dar nu a spus nimănui

Nevasta celui acuzat povestea despre întâmplate marţi seara: „Eu am plecat că mă certasem cu el, mă bătuse. Am luat-o p-asta mică și m-am dus la femeia asta de unde m-a luat el. Am zis să nu mai mă alerge să mă bată. Eu l-am lăsat în casă și cică s-ar fi dus pe timp de noapte, în casă peste fata cumnată-mii. Mai mult de-atât nu știu ce-a făcut. Cică s-a dus peste ea. El s-a dus să mă caute pe mine. Asta mică a Mihaelii (n.r cumnata) cică s-a speriat, că dacă el a intrat brusc peste ea, îți dai seama copilul se sperie. El s-a dus beat și a intrat cu ușa grămadă. Copilul l-am găsit țipând cu asta bătrână în curte. Nu nu apucase (să o violeze) decât s-au dus peste ea în casă. S-a dezbrăcat la ea în casă dar el nu i-a făcut nimic. Ori că s-a pus în pat și s-a lovit și i-a căzut pantalonii jos… El așa spune că nu este vinovat.” spunea Elena Ș. soţia autorului. Femeia nu a dezvăluit însă, că în decembrie, ea şi-a prins soţul în timp ce o agresa sexual pe nepoţică. Copila se afla în vizită la ei. S-a dus să se joace cu verişoara mai mică. Constantin Ş a încolţit-o şi a vrut să întreţină relaţii sexuale. Fata a scăpat din mâinile lui după ce mătuşa a intrat peste ei în casă. Deşi autorităţile ar fi trebuit anunţate încă de atunci, nimeni nu a spus nimic iar calvarul fetei a continuat. Soţia autorului a fost audiată miercuri şi abia atunci le-a spus oamenilor legii despre întâmplarea din decembrie.

Salvată de bunică!

În noaptea de marţi spre miercuri când povestea s-a repetat, copila a reuşit din nou să scape din mâinile lui. „A intrat în casă peste ea. A venit fata și mi-a zis: <Uite, vrea să pună mâna pe mine!>. Ce-o fi făcut nu ştiu!? A venit plângând la mine! Şi eu i-am spus: <Ieşi afară fir-ai al dracului!>. Pe urmă a căzut cu capul de scări. Avea pantaloni dar a căzut pe scările alea şi şi-a spart capul. Fata era singură dar ea mititica a venit fuga la mine.” a povestit bunica victimei. După incident a fost sesizată Poliţia iar Constantin Ş a fost dus la audieri. Copila a fost preluată de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Argeş. „A venit plângând la mine. Nu ştiu nimic. Era noaptea, 11 fără 20 (n.r. 22.40) şi s-a băgat în pat lângă ea. Fata e la cămin. A luat-o acolo şi ce-o decide legea! E cumnatu-meu, că ţine pe soru-mea.” a zis şi tatăl fetei, Nicolae R. El susţine că nu a ştiut nimic până în noaptea cu pricina.

Acuzat de tentativă de viol şi agresiune sexuală

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, au întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de tentativă de viol și agresiune sexuală, și l-au reținut pe Constantin Ş. În timpul audierilor acesta şi-a recunoscut faptele. A reieşit că din decembrie 2021, când a avut prima tentativă de viol, până în noaptea de 10 spre 11 mai, bărbatul a încercat de mai multe ori să întreţină relaţii sexuale cu minora, a pipăit-o, în zonele intime, profitând de imposibilitatea acesteia de a-și exprima voința din cauza vârstei fragede, dar și prin constrângere fizică și psihică. Ieri Judecătoria Topoloveni a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.  M.Sandu


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.