Acestea sunt acum cele mai la modă ceasuri pentru femei

0

Zece sfaturi privind cele mai la modă ceasuri de femei chiar în acest moment.

Anul 2022 are o gamă largă de ceasuri la modă pentru femei, cu cadrane mari, care pot fi variate în mod practic și la care sunt adăugate și bijuterii la modă. Iată cele mai importante cinci tendințe ale ceasurilor analogice.

Cum alegi ceasul potrivit?

Înainte însă de a enumera ceasuri frumoase, un lucru este important de menționat: nu alegeți doar în funcție de tendințele modei. În timp ce puteți obține un ceas care să funcționeze și la 80 de lei, este mai bine să priviți ceasul ca pe o valoare și nu un accesoriu de modă de unică folosință. În schimb, ar fi mai bine să strângem mai mulți bani pentru ea și să alegem un ceas de marcă cu adevărat de calitate, care poate fi accesoriul nostru iubit pentru mulți ani, chiar și decenii.

  • cum este stilul nostru vestimentar în general: dacă este absolut sportiv, poate că un ceas cu bijuterii rosé gold ar fi ciudat, în timp ce ceasurile cu o curea din silicon nu se potrivesc doamnelor mereu elegante.
  • considerăm că dacă alegem un ceas mai colorat, cu atât vor fi mai limitate opțiunile de a fi combinat cu vestimentația noastră.
  • calitatea se manifestă și în utilizarea materialelor: sticla de safir este mai rezistentă la zgârieturi, rezistența la apă este importantă nu numai pentru a vă putea scufunda cu el, dar nu strică să reziste la o ploaie mai puternică sau dacă un pahar de apă cade pe el.
  • atunci când este utilizat zilnic, este important ce calitate are cureaua, deoarece se poate uza mai repede. Întrebați despre condițiile de garanție și cum poate fi rezolvată o posibilă schimbare a curelei și cât costă.
  1. Ceasuri pătrate

Clasic și totuși diferit: acesta este probabil cel mai bun mod de a descrie modelele unghiulare. Gândiți-vă, primul ceas Chanel a fost, de asemenea, unghiular, forma ceasului a fost inspirată de Piața Vendome din Paris. Iar printre ceasurile elegante, acestea au fost prezente încă de atunci, cu design minimalist al cadranului și curele metalice. Bune exemple găsiți la Emporio Armani sau Tissot.

  1. Ceasuri cu cadrane mari

Cadranele extra-mari câștigă teren de ani de zile, în principal ceasurile de tip cronograf au fost mult solicitate. Alături de ele, însă, există din ce în ce mai multe versiuni de cadrane simple, cu un design mult mai minimalist, fără cifre, care au o dimensiune la fel de mare. De asemenea, arată bine când sunt purtate cu îmbrăcăminte casual sau și outfituri mai elegante (nu chiar pentru rochii de cocktail, ci pentru haine de lucru frumoase cu siguranță). Poți alege Skagen sau Calvin Klein.

  1. Cadrane perlate

De asemenea, sunt disponibile minunății de ceas cu pietre colorate, dar dacă nu doriți să exagerați, ceasurile cu cadran perlat au fost inventate exact pentru voi. Conferă cadranului o strălucire deosebită, dar nu de bazar, arată foarte bine pe ceasurile cu o curea metalică și curea din piele, în funcție de nuanța sa, se potrivește carcasei argintii, aurii și aurii rosé. Un bun exemplu ar fi ceasuri Citizen sau Rado.

  1. Ceas cu brățară

Un plus față de ceasuri este purtarea acestora cu una sau două brățări. Pentru o curea metalică, merită să alegeți brățări la fel ca și culoarea metalului, în timp ce în cazul curelelor din piele, brățări textile sau din imitație de piele, versiunile cu mărgele funcționează, de asemenea. Desigur, culoarea și materialul carcasei și cadranului merită luate în considerare și aici. Marca Michael Kors ne vine în minte în această categorie.

  1. Ceasuri cu o curea interschimbabilă

În spiritul practic, tot mai multe ceasuri sunt disponibile cu un plus de 2-3 curele, astfel încât proprietarul să le poată schimba în orice moment. Acest lucru face posibil ca îmbrăcămintea noastră de culori și stiluri diferite să se potrivească cu același ceas.

Toate aceste ceasuri le găsești pe Timestore.ro.