Dragoș Axinte: ”Să câștigăm un meci acasă”

0



U-BT Cluj-Napoca a câștigat și meciul doi al seriei cu FC Argeș Basketball. Ardelenii s-au impus cu 113-68 pe teren propriu și sunt la un singur meci de finală.


Dragoș Axinte a fost cel mai bun jucător din tabăra argeșenilor. Jucătorul autohton a avut cea mai bună prestație personală în Liga Națională. El a înscris 16 puncte (record personal) și a adăugat 4 recuperări și 2 pase decisive. A fost cea mai bună prestație stagională pentru Axinte.
”A fost un meci foarte greu, dată fiind situația în care ne aflăm, dar încercăm să luptăm și sperăm să avem rezultate cât mai bune în continuare. De fiecare dată avem câte ceva de îmbunătățit. O să revedem meciurile și să vedem ce putem face pentru a obține alte rezultate. Eu am încredere în echipa mea și sunt convins că putem face o figură frumoasă și să câștigăm un meci acasă, prin suportul publicului”, a declarat Axinte pentru baschet.ro.
Meciul trei al seriei dintre FC Argeș Basketball și U-BT Cluj-Napoca este programat joi, 19 mai, în Sala Sporturilor din Trivale. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.