Prima semifinală cu public după 15 ani!

0
  • FC Argeș Basketball – U BT Cluj, astăzi, ora 18.00, Digi Sport



FC Argeș Basketball a ajuns în careul de ași al campionatului pentru al doilea an consecutiv. În semifinale, vulturii s-au împerecheat cu U BT Cluj-Napoca, campioana țării și sfert finalistă în Basketball Champions League.


Din nefericire, lotul alb-violeților este decimat din cauza numărului mare de accidentări, lucru ce îngreunează misiunea lui Tudor Costescu&Co. După primele două întâlniri disputate la Cluj, piteștenii sunt conduși cu 2-0 la general, șansele de a juca o finală de campionat scăzând foarte mult.
Trupa lui Tudor Costescu va disputa astăzi cel de-al treilea meci din această serie. Partida este programată joi, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor Trivale. Este prima semifinală cu public după 15 ani găzduită de orașul nostru, iar în ciuda șanselor minime de calificare în finala mare a Ligii Naționale, echipa are nevoie de susținerea publicului. În eventualitatea în care FC Argeș Basketball va reuși să se impună în partida de astăzi, meciul 4 al semifinalei cu U BT Cluj va avea loc sâmbătă, 21 mai, de la ora 19.00, tot la Pitești. Dacă va pierde acest joc, FC Argeș Basketball va juca finala mică cu CSO Voluntari sau CSM Oradea. După primele două întâlniri disputate pe terenul ilfovenilor, CSO Voluntari conduce cu 2-0 la general. M.D.


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.