Cel mai citit cotidian local din Argeş. Ştiri din (politică, economie, social, sport, fapt divers); anunţuri (matrimoniale şi mica publicitate), numai aici pe www.curier.ro. Toate anunţurile din RUBRICILE de MARE şi MICĂ PUBLICITATE publicate în ziarul Curierul zilei, vor fi postate GRATUIT, pe www.curier.ro, la rubrica PUBLICITATE PDF. Doriţi ca reclama dumneavoastră să apară aici (pe www.curier.ro)? Contactaţi-ne la tel:0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035.
Ediţia tipărită: Anul XXIX Nr. 8639-Miercuri, 29 noiembrie 2023
■ Postări recente ■ Ştiri ON-Line ■ Fapt divers ■ Social - Economic ■ Sport ■ Cultural - Monden ■ Advertoriale & publicitate ■ Distribuţie OLTENIA
Subiectele zilei

Articole »»» »»» »»»

29 Comentarii:

  1. 1

    Clevetici

    Legat de aceste institutii de sondare a opiniei publice
    eu fac urmatorul exercitiu de vreo 10 ani incoace:
    inainte de alegeri iau de pe piata predictiile din sondaje
    iar dupa alegeri le compar cu rezultatele produse.
    Ei bine, diferentele sunt uneori de 10% la anumite partide,
    iar dupa alegeri presa nu mai dezbate problema sondajelor gresite (sau falsificate),
    ci alte chestiuni de moment.

    Rezultatele din alegeri sunt cel mai bun test de verificare a sondajelor,
    dar cate decizii politice nu se iau la noi pe baza unor sondaje pe diverse teme!?

    In acest context inteleg si eu titlul acestui editorial:

    „Cea dintâi forță care conduce România este minciuna”

  2. 2

    Anonim

    Presa este una dintre forțele pe care le are la îndemână democrația, inclusiv cea românească.
    Presa din România este mereu cinstită sau minte din belșug pentru diverse foloase?
    Dacă cumva presa minte, nu devine ea aliata unor partide sau a unor instituții ale statului, iar interesul cetățeanului este înșelat de toate, împreună?

  3. 3

    Aloe Vera

    ” Da, cea dintâi forță care conduce astăzi România este minciuna „.
    Suta la suta-i corect ceea ce zici … // Mosule cu barba-n noduri … // !

  4. 4

    IonescuT

    Autorul editorialului trebuie s-o fi dus, în realitate, tare bine înainte de 89, dacă acum i se pare atât de rău. Ce e ciudat este că mulți din cei care au trăit și pe atunci nu-și amintesc minciuna, galantarele și librăriile goale, granițele închise pentru cei mai mulți, lehamitea, delatiunea, frigul, frica etc. de pe atunci.
    Spune autorul: „românii nu au decis ei înșiși schimbarea de regim, datele cele mai recente aratând, cu maximă certidudine, că în 1989 a avut loc o lovitură de stat”. Există și o „maximă certitudine”, certitudine nu este deajuns…
    De oamenii care au ieșit în stradă atunci, puțini înainte de fuga Cârmaciului, dar foarte mulți după, cu multe speranțe în suflet – parte din ele neîmplinite – nu amintește.
    Ne jeluim la fiecare hop care apare, în loc să ne unim, să muncim serios, să ne alegem noi reprezentanții la putere (nu presa, sticla cu ulei sau kilogramul de zahăr) și să facem cu perseverență, în generații (căci repede nu se poate), „o țară ca afară”.
    Este mai bine să ne jeluim și să dăm mereu vina pe alții?

  5. 5

    Anonim

    După ce a scris la ,, Secerea și ciocanul” osanale celui mai iubit conducător, pe acest Moș Gerilă de provincie îl apucă nostalgia vremurilor, când recita poezii despre tovarășa academician doctor inginer. . Îi recomandăm filmulețele de pe YouTube , cu defilările din Coreea de Nord și cu siguranță o să i se facă , din nou, pielea de găină. Ca pe vremuri !

    1. 5.1

      Anonim

      Alooooo, ce secera si ciocanul visezi…

      1. 5.1.1

        Clevetici

        Ziarul „Secera si ciocanul” din 1989 s-a transformat in „Argesul Liber” in 1990,
        copiind transformarea „Scanteii” in „Adevarul”.

        Dar cate nu s-au intamplat in 1990, sub noul regim condusi de fosti?

        Ca exemplu doar:
        profesorii de socialism (absolventi ai Academiei Stefan Gheorghiu) au ramas fara obiectul de predare, iar guvernul le-a echivalat diplomele cu cele de filosofie –
        astfel incat au continuat la catedra sa predea despre Kant si altii…

        1. 5.1.1.1

          Anonim

          O fi și cazul lui Smeoreanu? Asta explică multe….

  6. 6

    Gheorghe Smeoreanu

    Nu, nu e cazul. Nu am scris la ziarul respectiv, apoi, nici Ștefan Gheorghiu n-am urmat. Am studii de Psihologie (București), demografie (ONU), demografie istorică (Paris) și Teologie (Pitești). Iar acum îmi e cu mult mai bine decât înainte de 1989. Mie îmi e mai bine, altora, mult mai mulți, le e tot așa sat mai rău, este ceea ce spune sondajul INSCOP. Numai bine.

    1. 6.1

      Anonim

      Studiile de demografie (ONU) și demografie istorică (Paris) le-ați făcut înainte de 1989. Cum ați reusit și cum ați fost selecționat pentru domeniul demografic ca absolvent de psihologie clinică?

      1. 6.1.1

        Anonim

        Muie turnatorilor!

  7. 7

    Negruțu

    Dar unde ați scris, domnule , la ,, Cutezatorii „, la ,,Arici Pogonici” , sau de unde v-au racolat ăia ca să vă trimită la Paris . De ce nu v-au trimis la canalul Dunare-Marea Neagră , sau pe defileul Jiului? Sunteți destul de egoist când afirmați că dv. vă e mai bine acum și altora mult mai rău. Parcă vă pare bine de răul celorlați. Faptul că ați coborât aici ca să vă apărați , să știți că și la Paris este valabil, că cine se scuză , se acuză. Sau lupul își schimbă părul, dar năravul ba. Rămâneți cu binele dv și frecați-vă palmele de bucurie de răul celorlalți. Ați mizat toată viața pe roșu și poate că ați câștigat, dar trisând. Universul echilibrează întotdeauna balanța și știți bine asta pe pielea dv. Mai uitați-vă din când în când și în jos , dar și în oglindă, domnule psiholog și teolog sau ce mai sunteți .Dar încercați să fiți și om, chiar începând de mâine.

    1. 7.1

      Anonim

      Cam ,,negruțu” în cerul gurii…

      1. 7.1.1

        anonim2

        Mai bine negruțu decât cafeniu…

      2. 7.1.2

        Anonim 3

        Mai bine haimana, decat tradator
        Mai bine huligan, decat dictator
        Mai bine golan, decat activist
        Mai bine mort, decat comunist.

  8. 8

    Anonim

    Domnule ziarist, n-ai și un sondaj real al opiniei publice dinainte de ’89? Ce te tot dai grămadă că o duci acum bine? Ce ai făcut atunci faci și acum , gargară ieftină pentru activiștii care îți aruncă un pumn de arginți. Murdară bogăție, nea Gheorghe.

  9. 9

    CVititor

    Doar 2 remarci privind „navala” contestatarilor :

    – „Când inteligenta face un salt remarcabil, prostii se pornesc imediat sa restabilească egalitatea”

    – „Când vezi cirezile de imbecili, devine suportabilă însingurarea” ( Petre TUTEA )

    1. 9.1

      anonim5

      1. Când spuneți inteligență vă referiți la editorial și/sau la „comentariul” dv.? Cred că ați putea încerca să scrieți comentarii adevarate, cu puncte solide de opinie, nu să vă cantonati în zona „apărării” fără vreun argument a opinilor altuia, a insultarii comentatorilor, într-o singură sintagmă – zona „cozilor de topor”.
      2. Ați mai încercat însingurarea, dar „ați înfrânt”. Este vorba de putere, de caracter, sau de amândouă?

  10. 10

    Anonim

    Smeorene, daca taceai, filozof ramaneai! Ti s-au pus niste intrebari de foarte bun simt si ai preferat politica strutului. A ramas doar bietul CVititor (si la propriu, si la figurat) sa te pupe-n dos, jalnica consolare…
    Te sfatuiesc sa-ti vezi linistit de batranete, devii penibil, te vinzi doar pentru un loc la tribuna O sau o excursie gratuita prin cantonamente. Se merita?

  11. 11

    Anonim

    E un putregai p-aci frustrat care nu are argumente și adresează cuvinte urâte tuturor comentatorilor mai inteligenți decât el , și care dovedesc că le pasă. Așa au fost ăștia înainte, e școala învățată de ei, cu bătaia, cu injurii, cu turnatul la Securitate, n-ai ce să le faci, așa e matrița, strâmbă, nasoală. Un marunțiș pe care mai bine îl arunci la VC. Prietenii știu de ce!

  12. 12

    CVititor

    Ma bucur nespus când citesc comentariile voastre idioate si lipsite total de logica. De fapt logica nu va caracterizează si reprezintă o mare necunoscuta pentru natarai. Cum spuneam, ma bucur nespus pentru ca asta înseamnă ca va doare, conștientizați cat de mărunți si neînsemnați sunteți, cate frustrări si nerealizări aveți !!!
    Cu riscul de a ma repeta a „N”-a oara va reamintesc ce spunea unul mai deștept decât voi toți la un loc, năpârcilor: „NUMAI cine a sădit un pom, a construit o casa si a crescut un copil se poate mândri cu calitatea de OM” !
    Exista măcar UNU dintre cimpanzeii cârcotași care se poate mândri cu așa ceva ???
    EU DAAAAAA ! si o spun cu mândrie nedisimulata.

    1. 12.1

      Anonim

      Mai jigodie, tu chiar crezi ca esti singurul care a facut cele trei lucruri pe care ni le tot amintesti? Cat de imbecil poti sa fii ca sa nu-ti dai seama ca esti doar un rahat cu ochi? Acum, ca ti-am vorbit pe limba ta, ai priceput? Sa ma ierte ceilalti comentatori…

  13. 13

    Anonim

    Băi gunoiule, că să vorbim pe limba ta, te lauzi și tu ca ziaristul. Ce treabă are mă ce-ai făcut tu cu casa și cu pomii tăi? Noi vorbim aici despre un articol și ne spunem părerile., iar tu nu îi accepți pe cei care scriu bine, argumentat. Dar dacă n-ai construit și un VC ai sădit degeaba pomi.

  14. 14

    Anonim

    Ai avut obiective mărunte, veceule. Exact cum te cataloghează comentatorii, marunțiș.

  15. 15

    CVititor

    Haaaaaa !!!! ce e la gurile voastre spurcate !!! Va doare rău contestatarilor, va mănâncă oftica si va roade invidia, neciopliților !
    Sunteți mai urați ca foamea si mai rai decât tifosul !
    Niște biete gunoaie….
    S-aveți o noapte ușoara ca….piatra de moara !!!!
    Haaaaaaaa !!!!

    PS Pudicii sunt rugați sa-mi scuze limbajul licențios. Este singurul pe care îl înțeleg unii.

    1. 15.1

      Anonim

      Eu sunt unul dintre cei pudici. Mărturisesc ca nu vă înțeleg

    2. 15.2

      Anonim

      Asa VC-ule, nu te lasa, te fac pe tine 8-10 comentatori? Ce daca Smeoreanu te-a lasat balta, lupta-te de unul singur, nu stiu ei toti cate injuraturi ai tu in tartacuta ta! Ce daca nu te duce mintea, o injuratura buna face cat zece ironii, daca stii ce-i aia!
      Asa ca, da-le la gioale, „eroule”!

  16. 16

    Anonim

    Ați șters mesajul meu recent, din această dimineață, care se referea la moderarea comentariilor transmise pe site-ul dv., cu referire la comentarii de genul (nu numai) ultimelor postate de CVititor, mesaj care cita avertismentul site-ului dv. privind comentariile indecente.
    Faptul că l-ați șters denotă că urmăriți comentariile, dar cum rămâne cu curățarea celor care încalcă condițiile puse chiar de dv.? Și aveți exemple clare chiar printre cele postate la editorialul curent, dar la mai toate editorialele se întâlnesc astfel de încălcări.
    După opinia mea umilă, curățarea site-ului în direcția celor enunțate de dv. este calea spre normalitate.

    1. 16.1

      Anonim

      Bă nene, CVititor a fost provocat și în general postează mesaje decente. Vezi tu de celelalte muhaele.

Comments are closed.

Argeş, localitatea Piteşti, B-dul Republicii nr. 1 A, © 2023 România. All rights reserved. Curierul Zilei
quixproc.com deneme bonusu veren siteler
rinabet giriş
venüsbet
hilarionbet
rinabet
casino siteleri
deneme bonusu veren siteler
deneme bonusu veren siteler
istanbul escort
porno
esenyurt escort
antalya escort
escort antalya
gebze escort kurtköy escort maltepe escort
rokettube
betticket
deneme bonusu veren siteler
casino siteleri
deneme bonusu veren siteler
bonus veren siteler deneme bonusu veren siteler
casibom
deneme bonusu veren siteler
deneme bonusu veren siteler
beylikduzu escort
Deneme bonusu veren siteler
Z-Library single login
deneme bonusu veren siteler
Pe curier.ro găsiți numeroase informaţii din diferite domenii precum: Fapt Divers ; Social – Economic ; Sport ; Cultural – Monden ; Reţeta zilei . De asemenea şi editorialele scrise de: Marilena Baraţă ; Constantin Neguţ ; Gheorghe Smeoreanu . Precum şi publicitatea în format PDF la rubrica: Publicitate PDF . Doriţi ca reclama sau comunicatul dvs. să apară aici? (pe curier.ro) Contactaţi-ne la tel: 0248/215740 , 0248/215726 sau 0348/439035 .