Şi-a bătut socrul

0
0

Fără să-i pese de decizia instanţei, un bărbat în vârstă de 44 de ani, a urmărit-o pe soţia de care este despărţit şi s-a luat la ceartă deşi nu are voie să se apropie la mai mult de 100 de metri de ea. Tatăl femeii a intervenit şi a fost lovit de fostul ginere. Ca urmare a celor petrecute, agresorul a ajuns în arest.  
În noaptea de 27 spre 28 iunie a.c., aproape de miezul nopții, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați la 112 cu privire la faptul că un bărbat de 44 de ani, din Călinești, şi-a bătut socrul şi a încălcat un ordin de protecţie. Gheorghe H este despărțit de câteva luni de soţia, în vârstă de 38 de ani. Împreună, cei doi au o fetiţă de 14 ani. Pentru că are o fire agresivă şi se teme de el, femeia a cerut să fie emis ordin de protecţie. Judecătoria Topoloveni a admis cererea femeii şi în luna martie a dispus ca o perioadă de şase luni, Gheorghe H. să nu se apropie la mai mult de 100 de metri de fosta parteneră de viaţă.
În noaptea amintită, femeia se întorcea de la schimbul doi. Tatăl ei, un bărbat de 63 de ani, o aştepta în Topoloveni, în staţia de maxi-taxi, pentru a o proteja. Gheorghe H. i-a urmărit şi la un moment dat s-a apropiat de ei ca să discute cu femeia. S-a luat la ceartă cu ea, moment în care, de teamă să nu o lovească, tatăl s-a pus în faţa fiicei. Atunci ginerele l-a pocnit pe el! Martoră la scandal a fost şi fiica agresorului. Gheorghe H. a fost reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de violență în familie și de nerespectare a ordinului de protecție.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.