Tudor Fometescu a semnat cu FC Argeș Basketball

0

FC Argeș Basketball a anunțat un nou transfer. Clubul din Trivale a ajuns la un acord cu Tudor Fometescu, unul dintre cei mai valoroși tineri baschetbaliști din țară.
Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de facebook a clubului argeșean: ”Îi spunem bun venit în familia vulturilor unuia dintre cei mai talentați tineri ai României. Fome are 23 ani, s-a născut la București și evoluează la poziția 2.
El sosește de la CSM Oradea, formație alături de care a petrecut primele 5 sezoane ale carierei profesioniste!.
Cu 132 prezențe în Liga Națională, Tudor vine după cel mai valoros sezon petrecut la seniori. În ediția precedentă de campionat, el a înregistrat noi recorduri personale de minute (18), recuperări (2), intercepții (0.5) și eficiență (4.5).
Fometescu are în palmares două titluri naționale, o SuperCupă a României, o medalie de bronz și o altă prezență în fazele superioare FIBA Europe Cup. El a fost component al echipelor naționale de juniori, făcându-și apariția și pentru reprezentativa de seniori a României. Tudor va lucra din nou cu antrenorul Milan, alături de care a debutat în primul eșalon al țării”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.