A acționat butonul de panică prea târziu!

0

Luni, au fost făcute mai multe controale la agenți economici din centrul Piteștiului și din zona Găvana, privind paza și protecția bunurilor. Oamenii legii au verificat dacă agenții de pază își fac datoria sau dacă există sisteme de supraveghere. Au fost sancționaţi reprezentanţii unei săli de jocuri de noroc și ai unui salon de înfrumusețare.  
Polițiștii compartimentelor sisteme de securitate din cadrul Secțiilor 1 și 2 Poliție Pitești au verificat organizarea pazei la cinci societăți din Pitești. „La două dintre obiective (un salon de înfrumusețare și o sală de jocuri de noroc) au fost aplicate două sancțiuni contravenționale, cu avertisment, conform H.G. 301/2012, privind normele de aplicare a Legii 333/2003 privind paza obiectivelor și bunurilor, întrucât una dintre societăți nu era asigurată cu sistem de alarmă și nu a întocmit analiza de risc la securitate fizică, iar cealaltă pentru sesizarea tardivă a stării de pericol, în urma acționării butonului de panică
De asemenea, având în vedere contextul acțiunilor, reprezentanţii tuturor agenţilor comerciali verificați au fost instruiți cu privire la modul de organizare a pazei și manipularea valorilor monetare.” a transmis Mădălina Epure, ofiţer de relaţii cu presa al IPJ Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.