Şoferiţă prinsă drogată la volan!

0

O şoferiţă ce părea confuză le-a atras atenţia poliţiştilor Birorului Rutier Piteşti, oamenii legii au aflat şi motivul. Femeia de la volan era drogată, potrivit rezultatului de pe drug-test care a ieşti pozitiv la matamfetamină! 
Descoperirea a fost făcută luni seara, când polițiștii Biroului Rutier Pitești au oprit-o pentru control pe Cristina B., o femeie de 30 de ani, din Piteşti, care conducea un autoturism pe strada Frații Golești. Oamenii legii aveau o acţiune pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, dar și depistarea conducătorilor auto aflați sub influența substanțelor cu efect psihoactiv sau a alcoolului. De cum au tras-o pe dreapta şi agenţii au intrat în vorbă cu ea, femeia de la volan li s-a părut confuză. Având comportamentul unei persoane drogate, oamenii legii au testat-o. Aparatul DrugTest a indicat că aceasta se afla sub influența unei substanțe cu efect psihoactiv, respectiv metamfetamină.
Şoferiţa a fost dusă la o spital, în vederea recoltării de probe biologice, pentru determinarea substanței prin analize de specialitate. Pe numele ei a fost întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa unor substanţe psihoactive.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.