În timpul petrecerii a căzut de pe balon!

0

Un tânăr în vârstă de 27 de ani din Piteşti, a supraviețuit după ce s-a prăbuşit de la etajul III al unui bloc din cartierul Găvana. Tânărul se afla la o petrecere şi a ieşit în balcon. Poliţişti care au făcut cercetări au ajuns la concluzia că a căzut accidental, fiind beat! A suferit multiple traumatisme, dar cu toate acestea, a refuzat să rămână internat!  
Sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 7,00, un apel la 112 anunţa că pe strada Alunului din cartierul piteștean Găvana un tânăr a căzut de la etajul III al Blocului D2.
Când poliţiştii şi echipajul Serviciului de Ambulanţă Argeş au ajuns în zonă, s-a constat că într-adevăr tânărul se prăbuşise în gol, de la balcon.
Era conştient, dar suferise multiple traumatisme. A fost preluat de echipajul medical fiind transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. La faţa locului au rămas poliţiştii cadrul Secției 2 Poliție Pitești pentru a efectua cercetări.
Oamenii legii au stabilit că tânărul se afla la o petrecere. Nu a fost împins, nici nu a vrut să se sinucidă, a fost vorba de un accident. Acesta se afla în stare de ebrietate şi este posibil să se fi aplecat prea mult în afară. Căderea i-ar fi fost atenuată de o culme de rufe pe care a lovit-o în timp ce se prăbuşea, ceea ce l-a salvat! La Camera de Primiri Urgenţe, s-a constatat că pacientul este politraumatizat, având multe lovituri.
A fost supus la investigaţii medicale la finalul cărora, pacientul a cerut să meargă acasă, cu tratament la domiciliu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.