”Chiar puteam să pierdem meciul!”

1
  • Dică nu știa ce să mai facă să câștige

Antrneorului FCSB-ului, piteșteanul Nicolae Dică s-a temut de meciul de la Mioveni și a recunoscut la final că echipa sa putea chiar să piardă în această deplasare.
”Ne așteptam să avem un joc greu, știam că Mioveniul este o echipă bună acasă. Nu am reușit să punem presiune, să avem o posesie mai rapidă. Am avut ocazii mari de a marca, dar am primit un gol cum doar noi puteam să-l luăm.
Ovidiu avea mingea, dar s-a accidentat, apoi Șut a ratat intervenția. În a doua repriză am încercat să punem presiune, am schimbat și sistemul de joc, am reușit să egalăm.
Le-am cerut să venim cu mingi la margine, să venim cu centrări, pentru că așa am și marcat, dar nu au făcut lucrul ăsta. Îmi doresc o circulație mai rapidă a mingii, să ne mișcăm mai mult în teren, asta îmi doresc. Nu am jucat deloc ce mi-am dorit eu. Chiar puteam să și pierdem meciul. Păi, mă credeți că mă gândeam să-l bag pe Tamm atacant? Dar, apoi am zis să schimb sistemul, să jucăm un 3-5-2, cu Miculescu atacant, acolo.
Trebuie să câștigăm etapa viitoare, cu Chindia, pentru că obiectivul nostru intern este câștigarea campionatului.
Am avut discuții cu Dawa și o să am în continuare, e un jucător agresiv, care atacă decisiv.
Nu mai are 19 ani, ar trebui să știe deja, e greu să se schimbe acum, dar vom încerca să-l schimbăm, să nu mai facă atâtea atacuri agresive”, a declarat Nicolae Dică.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.