FC Argeș Basketball a început pregătirea pentru noul sezon

0
0

După o vacanță de aproape două luni și jumătate, FC Argeș Basketball a început pregătirea pentru noul sezon competițional. Primul antrenament a fost condus de antrenorul Milan Mitrovic și preparatorul fizic Mihai Căprărescu.
La prima ședință de antrenament au participat și noii sosiți în Trivale. Mihai Măciucă se află alături de echipa națională și se va alătura lotului la finalul acțiunii din această lună. Secundul Teodosios Paralikas s-a alăturat și el lotului după ce la reunire a fost absent motivat. Liga Națională va debuta pe 28 septembrie. Piteștenii fac parte din Conferința A, alături de U BT Cluj-Napoca, SCM U Craiova, BC CSU Sibiu, CSM Ploiești, CSM Târgu-Jiu, Rapid București, CSM Miercurea Ciuc și CSM Târgu-Mureș. Se va juca pe sistemul fiecare cu fiecare, în dublă manșă.
Primele cinci echipe clasate în fiecare grupă (conferință) avansează în cea de-a doua fază a sezonului regulat. Aici, fiecare evoluează, în dublă manșă, în compania celor cinci echipe provenite din cealaltă conferință (se păstrează, la debut, numărul de puncte din prima fază). La final, primele opt clasate avansează în playoff-ul Ligii Naționale. În prima etapă, FC Argeș Basketball va întâlni pe propriul teren, pe CSM Târgu Mureș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.