Argeșenii, campioni și vicecampioni europeni!

0
1

Aeromodelism

Acum câteva zile, la Turda, a avut loc Campionatul European de aeromodele – clasa F1E. Sportivii legitimați la cluburile FC Argeș și CSU Pitești au alcătuit echipele naționale atât la juniori, cât și la seniori, iar rezultatele au fost foarte bune.
Echipa națională de juniori, în componența Mihnea Prodănel, Eduard Bouleanu și David Mesaroș (CSU Pitești), a cucerit titlul european. Nu trecem cu vederea și performanța lui David Mesaroș, ce a obținut medalie de bronz la individual. În competiția rezervată seniorilor, Marian Popescu, Daniel Bîldea și Florian Drăghici au devenit vicecampioni europeni. Menționăm faptul că alte două etape de Cupă Mondială au avut loc în această perioadă. Cu un total de patru etape, la finalul cărora a ocupat locul 1, Mihnea Prodănel conduce clasamentul general pe 2022. La proba pe echipe, lotul compus din Marian Popescu și Daniel Bîldea a câștigat prima etapă, iar frații Vasilescu Dan și Radu s-au impus în cea de-a doua.

Acest material este proprietatea site-ului curier.ro şi poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afişarea link-ului către articolul din site-ul curier.ro.

Citiți, de asemenea, pe curier.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.