Ucis de prostituată!

0

Caz şocant petrecut ieri, într-un bloc din cartierul piteştean Traian, din Piteşti. Un bărbat a fost înjunghiat de prostituata de la care tocmai pleca. Incidentul a avut loc după ce clientul a refuzat să plătească, din cauză că era nemulţumit de prestaţie. Bărbatul nu a apucat să iasă din scară, fiind tăiat şi de soţul prostituatei, cel care îi asigura protecţia. Clientul a murit după câteva ore, la spital.  
Ieri, o femeie a sunat la 112 şi a sesizat că se aud ţipete în scara blocului. Poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Piteşti, au mers în zonă şi au găsit un bărbat, plin de sânge, prăbuşit pe banca din fața scării. În apropierea lui, un alt bărbat încerca să-i acorde primul ajutor. Totul în jur era plin de sânge iar victima avea mai multe tăieturi. Era în stare de inconştienţă. După urmele de la faţa locului, era evident că avusese loc o luptă pe viaţă şi pe moarte.

Nu a fost mulţumit de prostituată

În cursul cercetărilor, oamenii legii au stabilit că Larisa B., de 22 de ani, din judeţul Caraş Severin, este prostituată şi publică anunţuri pe un site de profil. Are un apartament închiriat, în regim hotelier, în blocul unde a avut loc atacul. Florin S., de 57 de ani, din Curtea de Argeş a citit anunţul şi a mers la prostituată. Se pare că tânăra nu a reuşit să-l satisfacă. Supărat, clientul şi-a luat banii înapoi şi a plecat. Larisa B. nu a vrut să renunţe. A luat un cuţit, a fugit după el pe scara blocului şi l-a atacat. Bărbatul s-a luptat cu tânăra.dar cu toate acestea a fost tăiat de mai multe ori. În scurt timp a apărut un individ care de asemenea l-a înjunghiat pe Florin S. Era nimeni altul, decât Andrei B.,de 25 de ani, soţul prostituatei şi „peştele” ei, care se afla în zonă, gata să intervină în caz de nevoie. Strigătele din scară au fost auzite de vecini şi a fost alertată Poliţia.

Avea multiple răni

Când au sosit oamenii legii, soţul prostituatei, era cel de lângă victimă şi încerca să-i acorde primul ajutor. Florin S. a fost transportat de urgenţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti. Era în comă. „Pacientul a venit şi este în continuare în stare critică. Are multiple plăgi înjunghiate între care, cea mai importantă, la nivelul toracelui şi multiple plăgi ale membrelor, unele dintre ele cu leziuni vasculare importante. Este în curs de stabilizare la Unitatea de Primiri Urgenţe. Am terminat la momentul acesta investigaţia lui şi ne pregătim să îl ducem în terapie intensivă în vederea intervenției. Prognostic rezervat. Mecanismul leziunilor este greu de evaluat, în condiţiile acestea, asta dar multitudinea leziunilor este sugestivă.” a declarat despre starea bărbatului medicul şef al Camerei de Primiri Urgenţe, Marius Pascu. Bărbatul are răni atât în spate cât și în față și pe brațe, după ce s-a luptat din toate puterile cu agresorii.

A mai avut probleme pentru o prostituată

Poliţiştii i-au dus la audieri pe Larisa B şi Andrei B. Cei doi erau acuzaţi de tentativă de omor, cazul fiind preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş. La câteva ore, bărbatul înjunghiat a decedat în Secţia ATI. Astfel, încadrarea juridică a fost schimbată în omor. Bărbatul ucis de prostituată nu se află la primul incident de acest gen. În luna august a anului trecut, Florin S. a mai fost în atenţia presei după ce a fost înjunghiat de o prostituată. Exact ca ieri, a găsit un anunţ, a sunat şi s-a dus într-un bloc din centrul Piteştiului. Acolo a avut un conflict, tot de la bani cu cea care îşi vindea trupul. S-a luat la ceartă cu femeia fiind auzit de „peştele” ei, un tânăr de 22 de ani, care cel mai probabil, era în casă. Acesta a dat buzna în încăpere înarmat cu cu cuţit. Bărbaţii s-au încăierat și la un moment dat clientul a fost tăiat la cap. Se pare că în timp ce se luptau, bărbatul de 56 de ani, a reuşit să-i smulgă cuţitul tânărului şi l-a înjunghiat la picior. Oamenii legii au stabilit atunci că tânărul agresor este proxenet şi acesta îi asigura protecţie prostituatei. Atunci a scăpat cu viaţă, dar din nefericire ieri şi-a găsit sfârşitul în urma pasiunii lui pentru prostituate. Ieri, la închiderea ediției noastre, cei doi soți, se aflau la audieri.
În timpul verificărilor oamenii legii au stabilit că tânărul este recidivist. Are un cazier încărcat din care nu lipsește proxenetismul. Ierri, cei doi au fost reţinuţi pe bază de ordonanaţă, pentru 24 de ore, sub acuzaţia de omor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.