Știri de la FC Argeș

0

■ Cestor are probleme medicale
Tehnicianul piteștenilor se confruntă cu probleme medicale înaintea duelului de astăzi, cu FC Hermannstadt. Prepeliță nu se va putea baza pe un jucător de bază: ”Cestor a avut o problemă după meciul cu Craiova. A mers în Serbia la Marijana unde a făcut acel tratament. A revenit, a tras de el la meciul cu Mioveni, apoi la meciul cu Târgoviște a resimțit din nou dureri. Vom vedea ce va fi” a spus antrenorul grupării din Trivale.
■ Felicitat de antrenor
Andrei Prepeliță este tentat să meargă pe mâna lui Alin Dobrosavlevici în axul central al defensivei pentru a suplini absența lui Mike Cestor, fotbalist care nu a evoluat în partida de la mijlocul săptămânii trecute, cu FC Botoșani, din cauza problemelor medicale: ”Nu va fi nici o problemă pentru că Dobrosavlevici a intrat foarte bine cu Botoșani. Pe această cale vreau să îl felicit pentru prestația din acest meci. Avem un lot valoros, am ținut să avem dubluri pe fiecare post, de aceeași valoare. Sperăm ca cei care intră în teren să își facă treaba”.
■ Prepeliță mai vrea transferuri
Andrei Prepeliță, antrenorul grupării din Trivale, mai așteaptă câteva întăriri pe ultima sută de metri: ”Sperăm să mai aducem jucători până când se încheie perioada de transferuri. Mai avem nevoie de un jucător Under. În aceste trei zile să ne mișcăm și să aducem jucători pentru că avem un lot bun, dar numeric nu stăm așa de bine. Vedeți celelalte echipe care se luptă la play-off, aduc jucători continuu, dar antrenorii lor tot se vaită de jucători. Drumul e lung, intervin suspendări, accidentări și trebuie să fim acoperiți cu 2-3 jucători pe post”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.