”Sunt mulțumit până la un punct”

0
0
  • Antrenorul FC Argeș Basketball, după înfrângerea cu U BT Cluj

Echipa de baschet masculin a Piteștiului a suferit acum câteva zile a doua înfrângere în campionat din tot atâtea meciuri disputate. FC Argeș Basketball a pierdut cu 85-98, confruntarea de pe propriul teren, cu U BT Cluj, campioana României.
Milan Mitrovic, antrenorul principal al FC Argeș Basketball, a recunoscut superioritatea adversarului: “Felicitări Clujului și lui coach Silvă, a fost un meci foarte bun pentru ei. Le doresc multă baftă în EuroCup și sunt convins că vor reprezenta foarte bine baschetul românesc în Europa. Referitor la noi, pot fi mulțumit până într-un punct, dar nu și cu rezultatul final.

Bineînțeles, felul în care am luptat ne indică faptul că suntem pe un drum bun. Cum le-am spus și jucătorilor, ca echipă, creștem de la meci la meci. Să nu uităm că aici este un grup nou, un antrenor nou. Vom ajunge acolo unde ne propunem.

Vreau să le mulțumesc fanilor, au fost incredibili. Sper că vor fi prezenți la fiecare meci, să ne susțină, pentru că ne aduc o energie importantă și au văzut că băieții luptă pentru ei. Au luptat pentru Pitești și asta merită respect”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.