Măciucă și Fometescu, convocați la reprezentativa României de baschet

0
0

Federația Română de Baschet a anunțat componenței lotului de seniori pentru ultimele două dispute oficiale din acest an. În luna noiembrie, România va juca meciurile din a doua fereastră a pre-calificărilor pentru EuroBasket.
Tricolorii vor disputa două partide în deplasare, în Cipru și în Portugalia, în 10, respectiv 13 noiembrie. Printre cei 13 jucători convocați pentru această acțiune se regăsesc și doi baschetbaliști piteșteni. Este vorba de Mihai Măciucă și Tudor Fometescu. Lotul convocat de Dragan Petricevic a fost aprobat de Colegiul Central al Antrenorilor, conform frbaschet.ro.
Lotul României:
Emanuel Cățe, Patrick Richard, Nandor Kuti, Eduard Roschnafsky (U-BT Cluj) Tudor Gheorghe, Bogdan Nicolescu (CSM Oradea) Lucas Tohătan, Rolland Torok (CSO Voluntari) Marcu Badiu, Alexandru Olah (Rapid București) Mihai Măciucă, Tudor Fometescu (FC Argeș Basketball) Ștefan Grasu (Dinamo București)
Pe lista jucătorilor disponibili pentru a fi chemați de urgență se află Rareș Uță, Radu Vîrnă, Luca Vasile, Kris Richard și David Vida. Cea mai surprinzătoare chemare la lot este cea a lui Eduard Roschnafsky. Tânărul venit în această vară de la Ludwigsburg a bifat deja patru apariții în tricoul campioanei României. Cele mai bune evoluții au venit în Cupa României, unde a bifat 13 puncte în două meciuri. România face parte din Grupa F, alături de Portugalia, Bulgaria și Cipru, și a înregistrat două înfrangeri în primele jocuri, ocupând locul 3 în clasament.
Clasament:
1.Portugalia-4puncte(2victorii)
2.Bulgaria-4puncte(2victorii)
3.Romania-2puncte(2înfrângeri)
4. Cipru – 2 puncte (2 înfrângeri)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.