Judecat după ce a furat curent!

1
0

Obişnuit să nu plătească facturi la energie electrică, un bărbat din comuna Merişani a folosit o instalaţie clandestină cu ajutorul căreia fura curent direct de la stâlp, fără să-i fie înregistrat consumul. A fost prins de două ori şi s-a ales cu dosar penal. Acum va fi trimis în judecată.  
Controalele efectuate de reprezentanţii unei companii de furnizare a energiei electrice în colaborare cu poliţişti şi jandarmi nu l-au speriat pe Daniel S., de 30 de ani, din comuna Merişani. Bărbatul a fost prins în data de 23 noiembrie 2017 în timp ce folosea o instalaţie clandestină cu ajutorul căreia fura energie electrică. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal dar nu s-a învățat minte!
În 15 ianuarie 2019, în timpul unei alte acţiuni, bărbatul a fost prins din nou, în timp ce îşi racordase ilegal locuinţa la rețeaua de energie electrică. Firma de distribuție de energie electrică, a calculat un prejudiciu în valoare de aproximativ 6.700 de lei şi s-a constituit parte civilă în dosarul instrumentat de poliţişti. Recent, oamenii legii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au soluționat dosarul penal privind săvârșirea infracțiunii de furt de energie electrică. Acesta va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată. Dacă va fi găsit vinovat, bărbatul riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani. În plus, pe lângă pedeapsă, va fi obligat să achite şi prejudiciul.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.