Bătaie între minore pentru un băiat!

0

O adolescentă este lovită cu pumnii şi picioarele de o fată, scenele fiind filmate de o altă persoană, cel mai probabil şi ea minoră. Agresoarea, care nu pare să aibă mai mult de 14 ani, îi reproşează victimei că s-ar fi văzut cu iubitul ei. Foloseşte un limbaj extrem de vulgar. La rândul ei victima răspunde la fel de vulgar. De furie, bătăuşa îi varsă o sticlă de suc în cap. Un bărbat intervine dar în loc să sesizeze Poliţie sau să o calmeze pe agresoare acesta le cere adolescentelor să părăsească zona. Poliţiştii au demarat o anchetă după ce imaginile au ajuns în mediul online. Victima a fost identificată şi audiată.  
Bătaia a avut loc în faţa unui bloc din cartierul Nord. Se spune că bătăuşa ar avea 14 ani, iar victima 12 ani. Pe filmarea care a ajuns în mediul online se observă cum o fată se apropie de o alta care stă pe bancă şi o loveşte, în timp ce o înjură ca la uşa cortului de mamă şi de morţi. O trage de păr, moment în care victima o împinge cu piciorul răspunzând, la rândul ei, vulgar. Enervată, minora îşi reia tirul loviturilor spunând „ Dai tu-n mine băga-mi-aş…Dacă eu ţi-am spus că el e cu mine, tu de ce te-ai văzut cu el? Băga-mi-aş…” . Fata de pe bancă răspunde „Am crezut că nu mai eşti, că dacă ştiam nu mai mă…cu el. Şi tu ce filmezi (în timp ce o vede pe fata care stă pe o altă bancă şi înregistrează scenele cu telefonul)?”. „Filmeaz-o pe ea, te rog frumos” insistă agresoarea. O loveşte din nou cu picioarele şi cu palmele iar fata de la bancă se apără lovind, din nou, cu piciorul. Se înjură reciproc.
Un bărbat trece pe lângă ele fără să intervină. Abia când a ajuns în scara blocului bărbatul reacţionează şi strigă la ele. Încurajată, fata lovită spune: „Vrea să mă bată domnule, că cică am fost cu iubitul ei.” Bărbatul le cere fetelor să plece din faţa blocului
Imediat cum imaginile au devenit virale, reprezentanţii IPJ Argeş au transmis: „ Ca urmare a informaţiilor apărute în mediul online, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Piteşti s-au sesizat, din oficiu, şi efectuează verificări, pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun.” Oamenii legii au reuşit să identifice victima şi au audiat-o în prezenţa unuia dintre părinţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.