În căutarea primei victorii din campionat!

0
  • FC Argeș Basketball – SCM U Craiova, duminică, ora 18.00

Echipa de baschet masculin a Piteștiului va încerca în acest week-end să obțină prima victorie din această ediție de campionat. FC Argeș Basketball va întâlni duminică, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor Trivale, pe SCM U Craiova, una dintre reprezentantele României în cupele europene.
Confruntarea dintre argeșeni și olteni contează pentru runda cu numărul 4 din Liga Națională de Baschet Masculin și este așteptată cu mare interes de fanii celor două echipe. Piteștenii nu au cunoscut încă gustul victoriei, pierzând partidele cu CSU Sibiu și U BT Cluj, în timp ce în runda cu numărul 3 au stat. Craiovenii ocupă locul 9 în grupa A, cu 1 punct, obținut în urma înfrângerii cu U BT Cluj, campioana României.
Oltenii au un parcurs excelent în FIBA Europe Cup, SCM U Craiova reușind să o învingă și pe HAKRO Merlins Crailsheim, una dintre cele mai puternice echipe ale competiției, scor 73-60. Piteștenii se vor baza în această partidă și pe americanul Bruce Massey, ultimul venit la gruparea din Trivale.
FC Argeș Basketball nu are decât varianta victoriei pentru a nu-și complica și mai mult situația din clasament. Antrenorul Milan Mitrovic este obligat să omogenizeze cât mai repede relațiile de joc și să găsească formula câștigătoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.