Măsură de sprijin pentru cei cu venituri mici, pe timpul iernii!

1
  • Nicolae Georgescu, deputat PSD de Argeș

Deputatul PSD Nicolae Georgescu vine cu veşti bune pentru persoanele cu venituri mici. Parlamentarul spune că se pregătesc noi măsuri de protecţie pe timpul iernii, pentru cei care nu-şi pot acoperi plata facturilor la gaze şi energie electrică. 
„A sosit momentul să punem în aplicare o nouă măsură de sprijin pentru cei cu venituri mici. Ne aflăm într-un moment complicat și ciudat din istoria recentă a Europei pe care trebuie să-l depășim, fără să lăsăm niciun român în urmă. Acum, datoria noastră este să combinăm aceste circumstanțe cu obiective clare și măsuri importante care să protejeze populația de prețurile exorbitante la hidrocarburi și energie, respectiv, la produsele de larg consum.
Știm că lupta cu inflația nu este ușoară, iar pe lângă proiectele guvernamentale pentru o infrastructură mai bună, proiectele de dezvoltare și alte investiții publice care vor produce rezultate în viitor, este nevoie de o măsură de sprijin pentru familiile vulnerabile.
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat deja că a solicitat miniștrilor Finanțelor și ai Muncii date la zi despre veniturile pe familii, pentru a elabora noi propuneri de ajutor temporar pentru perioada iernii. Vom acționa așa cum am făcut iarna trecută. Vom găsi noi modalități de a-i ajuta direct pentru cei care muncesc, dar nu reușesc să-și achite facturile pentru căldură, lumină, etc.
Iarna trecută, ca urmare a inițiativelor PSD, aproximativ 13 milioane de cetățeni au beneficiat de compensarea facturilor la electricitate, astfel încât să nu resimtă creșterea prețurilor.” A declarta deputatul PSD de Argeş, Nicolae Georgescu. De data aceasta, grupul social-democrat va aplica ajutoare aproape chirurgicale: „bani concentraţi pe cei care au cea mai mare nevoie”, a mai spus parlamentarul.

1 COMENTARIU

  1. Chiar ca-i de rasu’ curcilor … menestru’ muncii latra/scheauna la greu : // bunisii nostri, parinsii nostri // , cum si o alta vai di capu’ ei / di pin Craiova … mai ‘nainte .
    Pe cand, altii vor sa mai dreaga busuiocu’ … ei se strofoaca la greu ca le-a luat caimacu’ ; vai di capu’ lor di micimani !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.