Şi-a bătut concubina până a luat-o salvarea!

0

Doi îngrijitori de animale, concubini, au fost protagoniştii unui scandal imens în noaptea de 14 spre 15 octombrie. Bărbatul şi-a lovit partenera de viaţă până când a lăsat-o lată. În cele din urmă, agresorul a ajuns în arest iar femeia la spital. Are nevoie de peste 15 zile de îngrijiri medicale. 
Nicolae Ş, de 51 de ani, din comuna Bughea de Jos avea o relație de concubinaj cu o femeie, în vârstă de 45 de ani, din comuna Godeni, de aproximativ un an. Amândoi erau îngrijitori de animale. Concubini obişnuiau să consume alcool împreună şi deseori se îmbătau şi se luau la ceartă. Nu de puţine ori, bărbatul a abuzat de forţă ca să o reducă la tăcere pe concubină. În noaptea de 14 spre 15 octombrie, însă lucrurile au scăpat de sub control. Nicolae Ş. era atât de beat încât şi-a pierdut definitv controlul. A lovit-o pe femeie cu bestialitate până când acesta nu s-a mai putut ridica de jos. Fiind rănită grav, concubina a reușit să sune la 112. Un echipaj medical şi poliţiştii Secţiei Rurale Albeştii de Muscel au mers la faţa locului. Victima a fost transportată la spital. Avea multiple leziuni. Pe numele lui Nicolae Ş. a fost întocmit dosar penal penal privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie sub aspectul lovirilor sau altor violențe. În timpul cercetărilor concubina a depus la dosar un certificat medico-legal din care reiese că are nevoie de 16-18 zile de îngrijiri medicale.
Ca urmare a violenei de care a dat dovadă, bărbatul a fost reţinut pe bază de ordonanţă de oamenii legii. Ieri acesta a fost dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung acolo unde, procurorul a dispus împotriva lui măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

„Nu vă retrageți plângerea”

Cazul nu este unul singular tocmai de aceea poliţiştii vin cu sfaturi pentru femeile care duc o viaţă de coşmar. „Violența domestică este reprezentată de orice inacțiune sau acțiune intenționată de violență fizică, sexuală, psihologică, economică, socială sau spirituală care se produce în mediul familial sau domestic ori între soți sau foști soți, precum și între actuali sau foști parteneri, indiferent dacă agresorul locuiește sau a locuit împreună cu victima. Ce faceți dacă ați devenit o victimă? Conștientizați ce vi se întâmplă și nu acceptați situația ca pe o stare de normalitate; sesizaţi Poliția, sub orice formă o puteți face; dacă vă simțiți în pericol din partea agresorului, solicitați polițistului să vă ajute și să elibereze un ordin provizoriu de protecție, cu toate implicațiile juridice ce decurg de aici; cereți ajutorul organizațiilor care oferă consiliere, sprijin, adăpost, etc.; nu vă retrageți plângerea! Lăsați-ne să ne facem treaba, pentru a vă putea ajuta”, a transmis Florin Popa, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.