Constantin Schumacher: ”Ne cerem scuze suporterilor”

1
1

La finalul partidei cu Sepsi Sfântu Gheorghe, Constantin Schumacher, antrenorul principal al echipei FC Argeș, a fost foarte dezamăgit de evoluția jucătorilor săi. Tehnicianul a explicat că Marius Croitoru nu a venit la interviu pentru că a rămas alături de jucători în cabine, la o ședință-maraton.
Schumacher a anunțat că unii dintre fotbaliști vor plăti pentru rezultatele și evoluțiile din ultima vreme: ”Noi, staff-ul, le cerem scuze suporterilor pentru ce s-a întâmplat. Trebuie să strângem rândurile, să schimbăm fața echipei. Ne dorim altceva, ne dorim alt joc. Cu atitudinea asta, va fi greu. Am avut o ședință lungă, de asta nu a venit Marius, o avem în continuare pentru că jucătorii trebuie să înțeleagă faptul că trebuie să schimbăm atitudinea. De mâine, e posibil ca unii jucători să nu mai facă parte din lot. Ne dorim să schimbăm mentalitatea, pentru că aici, la Pitești, s-a făcut performanță. Nu pot să numesc, nu i-am nominalizat. Avem timp, vom sta aici toată noaptea, vom sta și mâine toată ziua și vom ști ce se va întâmpla cu jucătorii respectivi”, a spus antrenorul piteștean.

1 COMENTARIU

  1. nu sunteti decar niste boschetari ordinari lipsiti de cel mai elementar bun simt .si din cate se pare cam tu ai facut echipa.croitorul este cam idiot sa i nceapa cu jegul uman latovlevici,,isfan acest hoit uman zero fotbal,alceus asta credem ca este complet idiot.croitorule baga bai juniorii lui fc arges.ai pe covaci in locul indolentului isfan de exemplu.ai inceput cu stangul esti cam prostalau asa cum se vorbeste prin targ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.