Şi-a transformat iubita în prostituată!

1

O pedeapsă cu închisoarea de la 2 la 7 ani riscă un tânăr, în vârstă de 25 de ani, din comuna Bârla. Acesta este acuzat de proxenetism în formă continuată după ce şi-a obligat iubita să se prostituze. Prin metoda loverboy, acesta a convins-o pe fată că este îndrăgostit de ea şi, pentru a obţine bani ca împreună să ducă o viaţă mai bună, a determinat-o să fac sex cu alţi bărbaţi în schimbul unor sume pe care el le încasa. A fost trimis în judecată.  
Dosarul a fost instrumentat de către polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești. Oamenii legii au stabilit în urma cercetărilor că în cursul lunilor august și septembrie a.c., Cristian Nelu S. de 25 de ani, din Bârla, ar fi determinat-o pe iubita lui, cu care trăia în concubinaj, să întrețină relații sexuale contra cost, în locuințe situate pe raza municipiului Pitești. Reamintim că pe 23 septembrie, după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. În ziua următoare, bărbatul a fost prezentat în fața procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care au dispus cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile. Totodată, față de acesta au fost impuse, alături de alte obligații, și obligațiiile de a nu se apropia și de a nu comunica prin nicio modalitate cu persoana vătămată. „În ziua de 13 octombrie a.c., ca urmare a faptului că inculpatul nu a respectat obligațiile impuse, a fost formulată propunere de înlocuire a măsurii controlului judiciar cu măsura arestării preventive, propunere ce a fost admisă de Judecătoria Pitești la data de 17octombrie a.c. Dosarul cauzei va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată”, a transmis IPJ Argeş. Tânărul va fi judecat pentru proxenetism în formă continuată.

1 COMENTARIU

  1. cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile!!!!! sa ne informati va rog cand magistratii din arges aplica o pedeapsa cu inchisoarea! ca eu cel putin am citit doar de arest la domiciliu si control judiciar!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.