Doar victoria contează!

2
0
  • Universitatea Cluj – FC Argeș, astăzi, ora 18.00, Digi Sport, Prima Sport, Orange Sport

După eșecul rușinos cu Sepsi Sfântu Gheorghe, din runda precedentă, echipa fanion a județului nu mai are voie să facă pași greșiți pentru a rămâne în lupta pentru intrarea în play-off. FC Argeș va întâlni astăzi, de la ora 18.00, în deplasare, pe Universitatea Cluj, formație aflată în zona minată a clasamentului, punctele puse în joc fiind sunt foarte importante pentru ambele echipe care au obiective diametral opuse.
Piteștenii sunt condamnați să câștige meciul din cadrul etapei cu numărul 18 din Superliga Superbet, ultima înainte de pauza prilejuită de Campionatul Mondial, orice alt rezultat fiind sinonim cu începerea luptei pentru evitarea retrogradării. Alb-violeții nu trec printr-o perioadă fastă din punct de vedere sportiv și vor să facă uitată cât mai repede înfrângerea cu Sepsi, scor 0-5. Și ardelenii abordează acest duel cu un moral destul de scăzut, clujenii pierzând la limită, 0-1, partida cu Universitatea Craiova. Ambele formații au evoluat la mijlocul săptămânii trecute și în Cupa României, FC Argeș încheind la egalitate, 1-1, disputa cu Chindia Târgoviște, în timp ce Universitatea Cluj s-a impus de o manieră categorică, 4-0, în confruntarea cu CSM Alexandria, formație de liga a treia. Dacă în Cupă antrenorii Marius Croitoru și Eugen Neagoe au mizat pe fotbaliștii care au evoluat mai puțin în acest sezon, acum cei doi tehnicieni vor arunca în luptă tot ce au mai bun, campionatul fiind prioritar pentru ambele combatante.
După 17 etape, FC Argeș ocupă locul 10, cu 20 de puncte, iar U Cluj se situează pe locul 13, cu 17 puncte. În tur, Argeșul s-a impus în Trivale cu 3-1, golurile piteștenilor fiind marcate de Alexandru Ișfan(2) și Arnold Garita, reușita ardelenilor fiind semnată de Adrian Bălan.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.