Șeful polițiștilor argeșeni este chestor!

0
0

Cariera de succes a inspectorului șef al Inspectoratului Județean de Poliție Argeș, Marian Badea, a fost încununată cu înaintarea sa la gradul de chestor de poliție.Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul.  
Chestorul de poliţie Marian Badea este unul dintre poliţiştii remarcabili ai judeţului nostru. Cu o activitate de peste 20 de ani ca poliţist, acesta a condus mulţi ani Serviciul Rutier Argeş. În anul 2017 a fost numit adjunct al directorului Direcţiei Rutiere, ulterior câştigând concursul pentru această funcţie. În ianuarie 2020, pe atunci comisar şef, Marian Badea a fost împuternicit inspector şef al IPJ Argeş, funcţie pe care a ocupat-o până în aprilie când a fost avansat, fiind împuternicit director executiv al Direcţiei Rutiere, din cadrul IGPR. La 1 Decembrie 2020 a fost decorat în grad de „Cavaler”. Preşedintele Klaus Iohannis i-a înmânat „Ordinul „Bărbăție și Credință” în grad de Cavaler, cu însemn pentru civili. A revenit la IPJ Argeş unde a fost împuternicit inspector şef, iar în decembrie 2021 a candidat pentru această funcţie pe care a câştigat-o obţinând media cea mai mare.
Tot cu prilejul zilei de 1 Decembrie, anul acesta a fost înaintat la gradul de chestor. Preşedintele Klaus Iohannis a semnat marţi următorul act oficial: „Decret privind acordarea gradului profesional de chestor de poliție domnului comisar-șef de poliție Badea Marian din Ministerul Afacerilor Interne”. Astfel chestorul Marian Badea este cel de-al şaptelea din judeţ înaintat la acest grad. În Argeş au mai primit gradul de chestor :Nicolae Berechet, Ion Stoica, Dan Fătuloiu (n.r decedat), Ionel Ispir, George Păltineanu şi Bogdan Berechet, în prezent şef al Poliţiei Capitalei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.