Cupa Liceelor și-a desemnat campionii la handbal, volei, baschet și fotbal

0

Sala Sporturilor Pitești și Sala Sporturilor din Mioveni au găzduit acum câteva zile etapele finale la baschet, handbal, volei și fotbal din cadrul competiției Cupei Liceelor “Viitorii Campioni”, întrecere organizată de Consiliul Județean Argeș.
În fața unei mulțimi de fani, echipele de masculin și feminin la volei și handbal au arătat că nu doar pasiunea, ci și orgoliile pot ajunge la cote aproape la fel de înalte ca în competițiile profesioniste.
Gazdele de la Liceul Tehnologic Construcții Mașini Mioveni și-au adjudecat marele titlu la handbal feminin, în competiția cu LPS “VIITORUL” Pitești, într-un meci trăit la intensitate maximă și de primarul Ion Georgescu.
Acesta din urmă a mai avut un motiv de mândrie: deși nu au câștigat finala, fetele de la Liceul Teoretic Iulia Zamfirescu au pierdut la limită în fața celor de la LPS “VIITORUL” Pitești, la volei.
La handbal masculin, Liceul Teoretic “Ion Mihalache” Topoloveni a câștigat finala în detrimentul celor de la Colegiul Național Zinca Golescu, într-un meci aprig disputat. La volei, echipa de băieți a Colegiului Dinicu Golescu s-a impus într-un meci fără emoții în fața celor de la Colegiul Național ”Ion C. Brătianu”.
În competiția de baschet feminin, disputată la Pitești, Colegiul Național ”I.C. Brătianu” Pitești a învins în finală Colegiul Național Alexandru Odobescu, iar în competiția masculină LPS Viitorul Pitești a trecut de Colegiul Național I.C. Brătianu.
Tot în Sala Sporturilor Trivale s-au disputat și întrecerile la fotbal. În competiția feminină, Liceul Teoretic Ion Barbu și-a asigurat titlul de campioană județeană după ce a trecut în finală de echipa Liceului Tehnologic Constantin Dobrescu Curtea de Argeș. La masculin, LPS Viitorul Pitești a învins în ultimul act Liceul Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni.
Consiliul Județean Argeș a oferit finaliștilor, pe lângă cupe și diplome, și echipamente sportive, treninguri și tricouri. De altfel, toate echipele care au participat la Cupa Liceelor “Viitorii Campioni” au primit mingi de fotbal, baschet, handbal și volei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.