Nikola Jevtovic, în echipa etapei a 10-a din Liga Națională de Baschet!

0
0

Runda cu numărul 10 în Liga Națională de Baschet Masculin a adus mai multe prestații notabile pentru jucători, iar în rândul echipelor s-au putut nota doar două victorii pentru gazde. baschet.ro, cel mai important site de profil din țara noastră, a stabilit echipa ideală a acestei runde.
Iată cum arată aceasta:
Nikola Jevtovic (FC Argeș Basketball)
MVP-ul rundei a încheiat cu 24 de puncte, 11 recuperări, 3 capace și 2 intercepții în deplasarea de la Târgu Mureș, având la final 36 index al eficienței și +11 la +/-. Jevtovic a fost principalul marcator al Argeșului în acest duel și singurul care a trecut de 20 de puncte marcate în tabăra piteșteană. El a încheiat cu 9/13 din acțiune și 6/6 la libere, fiind pentru a doua oară cu double-double în acest sezon al LNBM.

Vaidas Kariniauskas (Rapid București)

Revenirea în LNBM a fost extrem de reușită pentru lituanian, acesta fiind o piesă importantă pentru Rapid în victoria contra lui CSU Sibiu. Kariniauskas a totalizat 28 de puncte, 6 recuperări, 4 pase decisive și 3 intercepții în 32 de minute pe parchet, cifrele aducându-i un index al eficienței de 32 de unități. Kariniauskas și-a depășit recordul personal de puncte într-un meci din campionat cu această ocazie și a stat cu 9/11 la două puncte, 3/6 de la distanță și 1/3 la libere.

Vlad Moldoveanu (Dinamo București)

Moldoveanu a ajuns la trei meciuri la rând în double figures, la Galați totalizând 22 de puncte, 4 pase decisive și 2 recuperări în meciul pe care Dinamo a putut să-l câștige la patru puncte diferență. Cifrele sale au fost bune pentru 23 index al eficienței. Vlad a avut procentaj perfect la aruncările de două puncte (7/7), stabilind un record personal la acest capitol în sezonul actual, tot fără greșeală fiind și de la libere (5/5), în vreme ce de la trei puncte a stat cu 1/5.

Milivoje Mijovic (SCM U Craiova)

Craiova a muncit serios pentru victorie la Miercurea Ciuc, unul dintre remarcații oltenilor fiind Milivoje Mijovic. Acesta a terminat cu 23 de puncte, 5 recuperări, 2 intercepții și 2 pase decisive pentru un index de 26 de unități la eficiență și +11 la +/-. Cifrele la puncte și eficiență au reprezentat recorduri personale pentru jucătorul oltenilor în acest sezon. Mijovic a avut cifre foarte bune și din acțiune, cu 5/8 de la două puncte, respectiv 3/4 din spatele arcului de cerc. La linia liberelor a avut o singură ratare, terminând cu 4/5.

Nikola Gajic (SCM OHMA Mozzart Bet Timișoara)

Liderul Timișoarei la Focșani, Nikola Gajic a prins un meci solid din spatele arcului de cerc și a stabilit un record al triplelor marcate într-un meci în acest sezon din LNBM. Gajic a adunat 24 de puncte, 7 recuperări, 3 pase decisive, o intercepție și un capac pentru 25 index al eficienței și +17 la +/-. Toate reușitele lui au venit prin aruncări de trei puncte, după ce din interiorul arcului de cerc a terminat cu 0/3. De la distanță, Gajic a stat cu 8/14 și a bifat cea mai bună prestație personală în acest sezon de campionat. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.