Înotătorii de la CSM Pitești, 28 de medalii în 2022!

0

Conducerea clubului CSM Pitești a făcut bilanțul pe anul 2022. În topul secțiilor cu cele mai bune rezultate se află și secția de natație.
Anul trecut secția de înot a clubului din Ștrand a câștiga 28 de medalii la Campionatele Naționale de Seniori (7 medalii), Tineret (12 medalii), Juniori (9 medalii) și două medalii internaționale la competiția Țările Central Europene desfășurată la Praga-Cehia prin sportivul Theodor Proca în probele de 1500 m liber și ștafeta de 4×200 m Liber.

Delia Safcencu, sportivă de viitor

Sportiva Delia Safcencu a obținut locul 17 la Campionatul European de Juniori în proba de 200 m spate de la Otopeni, locul 2 la Campionatul Național de Seniori în proba de 200 m spate, locul 3 la Campionatul Național de Seniori în proba de 100 m Spate, locul 2 la Campionatul Național de Tineret în proba de 400 m mixt, locul 3 la Campionatul Național de Tineret în proba de 100 m spate și locul 3 la Campionatul Național de Tineret în proba de 200 m spate.

Theodor Proca, pe podium

De asemenea, sportiva Alexandra Curcan a obținut locul 16 la Campionatul European de Juniori în proba de 50 m Spate de la Otopeni. Sportivul Theodor Proca a adus și el medalii importante: locul 2 la Campionatul Central Europene pentru Juniori în proba de 1500 m Liber din Praga-Cehia, locul 2 la Campionatul Central Europene pentru Juniori în proba de ștafeta 4×200 m Liber din Praga-Cehia, locul 2 la Campionatul Național de Juniori în proba de 1500 m Liber și locul 3 la Campionatul Național de Juniori în proba de 400 m Liber. Antrenorul coordonator al secție este Bogdan Chiriac. M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.