Explozie la un bloc din Trivale!

0

Vineri dimineaţă, a avut loc o explozie în cartierul Trivale la un apartament situat la parterul  blocului 66 A. În urma deflagraţiei, au avut loc distrugeri la patru apartamente, cărora le-au fost spulberate uşile sau ferestrele, pe casa scării, unde a fost smulsă uşa şi geamul de aerisire, trei locuinţe de la etajul I, unde structura de la uşi a fost afectată şi o maşină parcată şi în faţa imobilului. Proprietara a suferit arsuri pe faţă. M.S.

 

În jurul orei 03:50 pompierii de la Detașamentul Pitești au fost solicitați să intervină în cazul unui explozii neurmată de incendiu, care s-a produs într-un apartament situat la parterul unui bloc de pe strada Vasile Alecsandri din municipiul Pitești au anunţat reprezentanţii ISU Argeş.

În urma incidentului, proprietara locuinței, o persoană se sex feminin în vârstă de 69 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost preluată și transportată la spital de către un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.
Paramedicii SMURD au monitorizat o persoană de sex feminin care prezenta atac de panică și nu a avut nevoie de transport ulterior la spital.

Polițiștii Secției 3 Poliție Pitești au asigurat măsuri de ordine, pentru sprijinirea intervenției pompierilor. Au fost luate măsuri de evacuare a locatarilor, au transmis reprezentanţii IPJ Argeş.

Pagube însemnate au fost constatate până acum la patru apartamente situate la parterul blocului, pe casa scării până la etajul 1 și la un autoturism parcat în apropiere, mai spus reprezentanţii ISU Argeş.
Totodată, până acum au mai fost afectate ușor alte trei locuințe de la etajele superioare ale aceleiași scări a blocului.

Pagubele înregistrate au fost, în principal, la elementele de tâmplărie (ferestre și uși) ale locuințelor. Autoturismul prezintă zgârieturi și o anvelopă spartă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.