Fata s-a sinucis înainte de majorat!

0

Înainte cu o lună să devină majoră, o tânără din comuna Mărăcieni și-a pus capăt zilelor. Fata, elevă la un liceu din Pitești a fost găsită moartă, în dormitor. Se spune că s-ar fi spânzurat. Nimeni nu cunoaşte motivul gestului terifiant. 
Tatăl tinerei este şofer pe TIR. Omul a fost de-a dreptul şocat când a aflat de moartea fiicei şi a scris pe Facebook mai multe mesaje. „Cu profundă durere sau nemărginită , infinită, anunț că ÎNGERUL MEU ANTONIA astăzi s-a stins.Te iubesc și te voi urma”. Mesajul a fost urmat de altul: „Nu pot să cred că nu mai ești în Viață , Antonia . Sufletul meu”. La puţin timp, omul care îşi striga durerea a scris un nou mesaj. „Antonia, copilașul meu, de ce ai ales să mergi atât de repede la Dumnezeu ? Ne-ai sfâșiat toate speranțele . Ai spus că alegi Medicina că este o meserie care-ți place . Nu ai mai avut răbdare nici să sărbătorim pe 08.02.2023 majoratul tău. Acum , în loc să fie veselie ….. ai ales să mergi în cer . Te IUBESC INFINIT indiferent unde-ți va fi SUFLETUL!”, sunt cuvintele sfâşietoare ale părintelui. Postările au avut sute de mesaje de condoleanțe.
Fata era elevă în clasa a XI-a la un colegiu tehnic din Piteşti. Miercuri după-amiază a fost găsită moartă în dormitorul ei. Se spune ca fata s-a spânzurat. Cazul a fost preluat de poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Piteşti care au dispus transportul trupului neînsufleţit la Serviciul de Medicină Legală Argeş pentru efectuarea autopsiei pentru stabilirea cu certitudine a cauzei morţii. M.Sandu Foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.