Victorie obținută cu mari emoții!

0
  • CSM Petrolul Ploiești – FC Argeș Basketball 81-83 (17-26, 19-22, 19-23, 26-12)

FC Argeș Basketball continuă cu șanse reale lupta pentru calificarea în play-off-ul Ligii Naționale de Baschet Masculin după ce s-a impus la o diferență de două puncte, scor 83-81, în confruntarea de duminică seară, din deplasare, cu CSM Petrolul Ploiești.
Deși au dominat partida timp de 28 de minute, piteștenii au avut mari emoții pe final în a se impune. Alb-violeții au început meciul în forță, iar la finalul primului sfert aveau un avans de 9 puncte, 26-17, grație reușitelor lui Cunningham, Jevtovic, Freeman, Măciucă, Andrieș și Zekovic. Argeșenii au menținut același ritm ridicat și au intrat la pauza mare cu un ecart de 12 lungimi.
După revenirea de la vestiare, avantajul oaspeților a crescut și mai mult, aceștia ajungând la un moment dat să conducă la 22 de puncte: 69-47. Gazdele au răspuns cu un parțial de 8-2, prin reușitele lui Mitchell, Misters și Popa.
Ploieștenii s-au apropiat la 10 puncte, iar Milan Mitrovic a cerut time-out. Indicațiile sale nu au avut efectul dorit pentru că jucătorii de la CSM Ploiești au început să joace tot mai bine și s-au apropiat la patru puncte, 71-75, după tripla lui Funderburk.
Mitrovic a solicitat încă un time-out dar ploieștenii au continuat să se apere excelent și au revenit la conducere, cu 3 minute și 23 de secunde rămase: 78-77.
Jevtovic a răspuns cu un coș, apoi Popa a înscris de la mare distanță, iar Freeman a egalat la acțiunea următoare: 81-81.
Ploieștenii au ratat ultimele trei atacuri ale jocului, în timp ce Măciucă a marcat pentru oaspeți, aducând victoria lui FC Argeș Basketball: 83-81.
Cu această victorie, FC Argeș Basketball a ajuns la un bilanț de 7-6 și continuă lupta pentru calificarea în Top 10. De la FC Argeș Basketball s-au remarcat: Nikola Jevtovic (18 puncte), urmat de Josh Cunningham, Mihai Măciucă și James Freeman, fiecare cu câte 12 puncte. Principalii marcatori ai ploieștenilor au fost Veljko Brkic (19 puncte), Andris Misters (17 puncte), Bogdan Popa (16 puncte) și Kwamain Mitchell (15 puncte). M.D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.